· · Komentari: 0
ŠOK

Haos se nastavlja: Najpoznatiji slavni par se razvodi zbog PREVARE?

Kanje Vest i Kim Kardašijan u poslednje vreme u ozbiljnim su sukobima

1595490314_kim-i-kanje.jpg
Foto: YouTube printscreen / Entertainment Tonight

Poznati reper ne ustručava se da javno "prozove svoju suprugu", a kako se spekuliše u poslednje vreme, sve je izvesnije da će doći i do razvoda.

Pročitajte još: DEJVID BEKAM - Važio je za NEODOLJIVOG sportistu, a danas ima OVAJ problem (FOTO)

Kanje je ponovo na Tvieteru potvrdio da “pokušava da se razvede” od Kim još otkako je u jednom hotelu upoznala njegovog kolegu, repera Mik Mila. Reper tvrdi, da je njegova supruga bila spremna na sve samo da ga upozna, a za to najviše krivi Kris Džener, koju optužuje i za rasizam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Šokantan zahtev za razvod odjeknuo je u medijima, nakon ranijih tvrdnji bliskih izvora bračnom paru, da već žive odvojeno i da su se svakodnevno svađali za vreme karantine.

Pročitajte još: Ispovest poznate pevačice: Rad sa Bijonse je bio MUČENJE

Ima istine i u reperovim tvrdnjama, jer Kim je, naime, prošle godine dobila javnu pohvalu od 33-godišnjeg Roberta Vilijamsa, američkog repera i tekstopisca, poznatom po svom umetničkom imenu Mek Mil, kada je nazvao "prijateljicom" i pohvalio je zbog onoga što je učinila po pitanju zatvorske reforme. Ipak, priroda navodnog sastanka u hotelu i dalje nije poznata, iako je, sasvim jasno da Kanje sugeriše da je Kim spavala s Mekom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.