· · Komentari: 2
LJUBAV

NE TRAČARE, zrele su i SAMOUVERENE: Šta mislite KO su ove žene?

Veze mlađih muškaraca i starijih žena više nikog ne iznenađuju,a naučnici su otkrili šta je to što mladiće privlači damama.

1599212613_Depositphotos_268386536_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Da li znate u čemu je tajna njihovog opstanka i šta jači pol privlači kod partnerki?

Starije žene su zrelije i iskusnije. Deluju kao zaštitnice, staložene su i uravnotežene. Ne bave se tračevima, ne opterećuju time partnera i odlično se nose s takvim stvarima.

Pročitajte još: Odgovorite na TRI pitanja, pa ako je odgovor "DA" uskoro ćete dobiti VERENIČKI PRSTEN

Sva njihova pažnja je usmerena na muškarca s kojim su u vezi. Zrelije žene su samouverenije, imaju samopoštovanje i ne nerviraju se bez potrebe.

Vladaju emocijama
Odlično vladaju svojim emocijama, što je još jedan dokaz zrelosti ali i mudrosti.
Ne insistiraju na bliskosti i posvećene su muškarcu.

Jedan od najvažnijih razloga za to što mlađe muškarce privlače starije žene jeste njihova seksualna zrelost. One ne insistiraju previše na bliskosti u vezi, veruju svojim partnerima i poštuju njihovu slobodu. Takođe, starije žene su emotivno zrelije. U kritičnim trenucima ne prave dramu, već smiruju situaciju.

Mnogi kažu da je upoznavanje zrelije žene poput učenja novih veština, pa svakodnevno sa njima možete doživeti novo iskustvo.

Pročitajte još: Ovih DESET STVARI MUŠKARCI ne vole da ČUJU od svojih ŽENA

One zrelije i ozbiljnije upravljaju i finansijama. Spremne su čak da neke novčane obaveze preuzmu na sebe kako bi podelile finansijski teret u vezi, što muškarcima takođe godi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.