Oglas
· · Komentari: 0
PRAKTIČAN DIZAJN

Ne treba vam kućni SEF za dragocenosti: Ova komoda ima tajnu pregradu, koju niko ne zna da otvori! (VIDEO)

Svi smo se nekad našli da treba da sakrijemo neku dragocenost u kući, ali svako mesto izgleda previše očigledno.

1622796386_krema-za-brijanje.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko
Oglas

Da li je to zavučeno mesto u ormaru, tegla u kuhinji koja se ne koristi ili mesto ispod dušeka, ako neko namerava da nađe novac ili drugu vrednost, naravno da će pogledati i na tim mestima.

Češto se kaže da kada nešto želite da sakrijete, najbolje je da ga ostavite na očiglednom mestu, jer oni koji pokušavaju da pronađu dragocenosti, to neće očekivati.

Kućni sef za dragocenosti

Kako se pametan dizajn uklapa u celu priču, pokazao nam je novom objavom, dizajner enterijera sa kanala majstorskooko.

U pitanju je obična polica sa skrivenim pregradama, koja je idealna za čuvanje vrednih hartija.

Pročitajte još: PRAKTIČNA ideja za male prostore: Iskoristite zaboravljeni deo stana na najbolji način! (VIDEO)

Ono što je čini posebno zanimljivom je to što glavni trik, koji služi za sakrivanje, zapravo izgleda kao dekoracija, odnosno deo dizajna.

Sve što je potrebno je da odvojite sa gornjeg dela jedan delić, koji na sebi ima magnet, otvorite poslednju fioku i magnetom pritisnete dno fioke. Ona će se odvojiti i videćete da zapravo postoji duplo dno.

Kako to tačno izgleda, pogledajte na snimku ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas