· · Komentari: 0
BRZO I LAKO

Ne verujete da možete da IZGUBITE 5 kilograma za 2 DANA? Probajte i uverite se!

Ovako neverovatne rezultate možete postići uz pomoć prirodnog čaja, koji će očistiti telo od svih otrova

1605738871_mrsavljenje.png
Foto: Pixabay

Rešenje je stiglo, i to u obliku čaja! Ovaj čarobni napitak rešiće vas viška kilograma, a osim toga izlečiće sve vrste bubrežnih i mokraćnih tegoba. Eliminiše bakterije, višak tečnosti u telu i sve toksične sastojke i otrove i to putem urina.

Pročitajte još: Sve sastojke imate kod kuće: Rešite se MITISERA na NOSU

Ovaj napitak sadrži peršun, koji se široko koristi u kulinarstvu. Osim toga, jedan je od najboljih načina da izgubite kilograme je uz pomoć peršina.

Pročitajte još: Šest stvari koje ne treba PRATI u mašini, jer mogu da joj naškode

Peršun se smatra jednim od najboljih prirodnih lekova za bolest bubrega. Čak i ako nemate ovih problema, možete ga koristiti za mršavljenje.

Svakodnevno pijte od 2 do 3 šoljice ovog čaja, ali ne više od jednog litra dnevno.

Pročitajte još: SOS PLAN: Ispumpajte stomak za 24 sata

Čaj za mršavljenje


Foto: Pixabay

Pročitajte još: Šaka PISTAĆA i osmeh žene neće silaziti sa lica!

Najbolji način je da napravite čaj od peršuna i pijete ga tokom celog dana. Na ovaj način možete izgubiti i do 5 kilograma za 2 dana. 

Pročitajte još: Kralj MAGNEZIJUMA! Evo koju namirnicu morate ubaciti u ishranu da bi vaši mišići bili zdravi

Kako biste pripremili čaj, potrebno je da 5 kašika izrezanog peršuna prelijete sa 1 litar ključale vode. Prekrijte lonac i ostavite da se kuva oko 20 minuta, a zatim procedite tečnost. 

Svakodnevno pijte od 2 do 3 šoljice ovog čaja, ali ne više od jednog litra dnevno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.