Oglas
· · Komentari: 0
DžETSET

Nećete verovati koliko godina je napunila Nikol Šercinger: Slavila je za sve pare u leopard bikiniju! (FOTO)

Slavna pevačica pokazala je svoju amazonsku stranu u bikiniju sa leopard printom dok je slavila 43. rođendan na luksuznoj jahti na italijanskom jezeru Komo.

1625224293_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ nicolescherzinger
Oglas

Nikole Šercinger pokazala je seksi telo odeveno u bikini dok je upijala sunce na luksuznom putovanju po jezeru Komo.

Džetseterka slavila je 43. rođendan sa svojim dečkom Tomom Evansom na popularnom italijanskom mestu i rado je podelila mnoštvo fotografija kako bi obradovala svojih 4,9 miliona sledbenika.

Pročitajte još: Neda UKRADEN zaustavila saobraćaj u sred Beograda zbog BELE KOČIJE! Evo šta se dogodilo (FOTO)

Prigrlila je životinjski instinkt u bikiniju sa leopard printom sa velikim sunčanim naočarima i pustila svoju zanosnu kosu da leprša na povetarcu.

 

Prekidajući tišinu na društvenim mrežama, obratila se na Instagramu da se zahvali pratiocima: "Tako sam zahvalna na svim vašim porukama."

Znam da je prošlo nekoliko dana, ali žongliram, neverovatna je čast što sam cele nedelje pevala za #Kartijer i takođe sam pokušavala da jednostavno živim u trenutku ovog čarobnog mesta. '

Dodala je: 'Napokon, evo moje prve zvanične objave i to povodom mog rođendana! Hvala ti Bože, ja sam blagoslovena. Sve vas toliko volim. '

Slatki par je tokom putovanja išao u obilaske i na večere, a čaroban ambijent ulepšan je luksuznim večerama pored vode.

Pročitajte još: Otkriven spomenik: Statue troje dece oko Dajane KRIJU veliku SIMBOLIKU! Pet baštovana 1.000 sati sadilo njeno OMILJENO CVEĆE (FOTO/VIDEO)

A kako je slavljenica izgledala na rođendanskom slavlju u šljokičavoj haljini uz tortu dekorisanu cvetovima, pogledajte na fotografijama ispod.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas