· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Neda UKRADEN zaustavila saobraćaj u sred Beograda zbog BELE KOČIJE! Evo šta se dogodilo (FOTO)

Popularna pevačica pojavila se u srcu Beograda u neobičnom izdanju

1625092840_neda_ukraden_30062021_0072.jpg
Foto: Ataimages

Poznata srpska pevačica Neda Ukraden važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, ali i za damu od stila koja je već odavno prestala da broji godine. Osim toga, gde god se pojavi privlači veliku pažnju, kako medija tako i njene publike i fanova, ali i slučajnih prolaznika.

Pročitajte još: "Molim te, ako nije problem, pokaži mi svoje seksi noge i prste izbliza": Marijana Mateus zaludela muškarce novom fotografijom! (FOTO)


Foto: Ataimages

Novi album Nede Ukraden

Tako je bilo i juče u samom centru Beograda, kada je ispred zgrade Radio Beograda na kratko potpuno obustavljen saobraćaj kako bi prošla velepna bela limuzina, popularni oldtajmer Rols Rojs iz koga je izašla Neda Ukraden.

Pročitajte još: "Molim te, ako nije problem, pokaži mi svoje seksi noge i prste izbliza": Marijana Mateus zaludela muškarce novom fotografijom! (FOTO)


Foto: Ataimages

Povod za ovako veličanstven dolazak u sam centar Beograda bila je promocija novog albuma popularne pevačice Nede Ukraden pod nazivom "Jednom kad sve ovo prođe", koja je održana u Klubu Radio televizije Srbije u Makedonoskoj ulici u Beogradu.

Pročitajte još: NOSTALGIJA: Čim je stigao u London princ Hari je uradio stvar koja će IZNERVIRATI Megan Markl!


Foto: Ataimages

Za promociju u svečanom zdanju u samom srcu Beograda, pevačica Neda Ukraden ponela je dugačku svetlucavu haljinu u prljavo roze nijansama, sa dugom plisiranom suknjom i visokim šlicem. Haljina je bila ukrašena neobičnim pojasom, nalik na lance u zlatnoj boji.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u savršenoj kombinaciji: Evo kako se leti nose PANTALONE (FOTO)

Ovaj stajling popularna pevačica Neda Ukraden upotpunila je frizurom koja je postala njen zaštitni znak, ali i velikim naočarima sa popularnim "mačkastim" oblikom u nijansama njene odevne kombinacije. 


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.