· · Komentari: 0
ASTRO

NEDELJNI horoskop od 24 .do 31. maja: Rakovi, pripremite se za PAKLENU nedelju, Ribe - neko vam pravi SPLETKE

Ovnovima treba plan, blizancima ide sve od ruke, a jednom znaku saradnici rade iza leđa

1621850549_horoskop.JPG
Foto: Printscreen Youtube/ Movieclips

Ovan- morate da osmislite radni plan. Napravite strategiju i držite se nje. Nećete imati podršku celog radnog okruženja. To ne treba da vas brine. Oni koji vas podržavaju na njih bacite akcenat. Svoje želje i planove sada jasno recite. Imate veliku podršku partnera u vašem biznis planu.

Bik- imate jaku intuiciju i srećne misli. Sada je vreme da se okrenete partneru i da mu sve što osećate i kažete kako rečima tako i delima. Na poslovnom planu stvari idu svojim tokom. I po tom pitanju vam je izražena intuicija pa se potrudite da svoje ideje izložite, jer ćete imati podršku kolega. Nove ideje su sjajne i imate dobre informacije od radnog okruženja.

Bik ima sjajne ideje, Ribama se dešavaju promene koje im ne prijaju

Blizanci- radni ste i ispunjavate očekivanja nadređenih. Budite sigurni u sebe i nemojte dopustiti da vas sitne začkoljice skolone s puta. U emotivnom odnosu trošite dosta energije, nemojte ponavljati iste stvari ako nemaju efekta.

Rak- u emotivnom životu doživljavate "novu mladost" Osećate se sjajno i tu energiju oseća i vaš partner. Neka tako i ostane. U poslu nemojte da rizikujete , držite se proverenih formula i puta. Za rizik pustite da prođe mesec maj i tada krenite u akciju.

Lav- sada je vreme da iskoristite svoje znanje koje ste stekli kroz seminare ili edukaciju. Brzo reagujte jer vam se može desiti da neko drugi ukrade vaše parče kolača. Emotivno ste ispinjeni i srećni, ljubavni život posmatrate drugim očima.

Devica- sada ste u fazi stvaranja novih uslova što se posla tiče. Puni ste ideja. Bilo bi poželjno da ne pričate baš svim o svojim planovima i idejama jer vam ih neko može ukrasti. Nalet koji osećate podelite samo sa nadređenim. U ljubavi ste preuzeli sve na sebe , dopustite partneru da i on nešto preuzme na sebe.

Vaga- prema partneru osećate divljenje i ponovo imate leptiriće u stomaku.To mu i pokažite. Tada ćete videti novi svet koji se otvara pred vama. U poslu dobijate informacije koje vam mogu pomoći da rešite neke nedoumice i da konačno zatvorite priču.

Škorpija- za realizaciju poslovnih ideja vame treba veća podrška od one koje sada imate od kolega. Polako, ne reagujte na prvu loptu. Potrebno je da ih saopštite ali čekajte pravi trenutak. Intuicija će vam reći kada je to. Od partnera ne odustajte. Još malo i počinje novo doba za vas.

Strelac- samo dobro procenite radno okruženje i tada počnite da reagujete. Ponekad je potrebno da malo pokažete zube kako bi vas okolina shvatila ozbiljno. Ne bežite od toga. Vi ste šarmer i sve će doći na svoje. Bez tenzija.

Jarac- neko od saradnika vam radi iza leđa. Bićete u vrtlogu spletkarenja. Ne trošite energiju na to. Vi imate svoj put i držite se njega. Nadređeni je uz vas i to će vam biti od najvećeg značaja. LJubavni život trpi zbog posla. Partner je na ivici da pukne. Samo uz lep razgovor stavri se mogu rešiti.

Vodolija- posao vam zadaje probleme. Imate ga previše. Većina posla je prebačena na vas i vi ne vidite izlaz. Potrebno je da porazgovarate sa kolegama i da pokušate da ravnomerno raspodelite posao. LJubav vam je na uzlaznoj putanji, emotivni partner vam priređuje iznenađenje.

Ribe- u firmi se dešavaju promene koje vama ne prijaju. Neko od saradnika ne ispunjava dogovor što dovodi do gubitka. Sve to vas čini nervoznim i napetim. Skloni ste čestim promenama raspoloženja i partner to oseća. Samim ti napetost u emotivnom životu raste.

                       Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.