· · Komentari: 0
PLANETE

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnu nov posao, Lavu razočarenje, a jednom znaku će se pretumbati život

Vodoliji stiže vanredan priliv novca, ali ne treba da ga troši.

1614945712_Depositphotos_391586804_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

OVAN

Posao

Ove nedelje biste mogli da sklopite novi ugovor ili da postignete čvrst dogovor o nekoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa - osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni u svemu kako ne biste sve radili po dva puta.

Dogovor o novoj saradnji, pazite na detalje.

LJubav

Ne možete da odlučite kako da se postavite, pa vam je najlakše da svu odgovornost prebacite na druge. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Promenljivost raspoloženja u ljubavnom životu remeti rutinu u vašoj svakodnevici.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.

Pročitajte još: Mars je danas ušao u Blizance: Iskoristite ovaj aspekt, tražite povišicu ili zavedite nekog!

BIK

Posao

Kolebate se u kom smeru da nastavite dalje, pa dilema može da vam stvori velike probleme. Nemate mnogo vremena za premišljanje, morate brzo da delujete. Ne trošite vreme na analize i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte intuiciju. Rešenje je ispred vas, potrebno je samo da se prepustite i opredelite za ono što vam je prvo palo na um.

Analizirate strahove, a treba da slušajte intuiciju

LJubav

Koliko god se trudili, ovih dana sleduje vam deblji kraj. U tom smislu, radi sigurnosti, preispitajte se gde ste nešto prikrili, jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate. Jedan od prijatelja može da vas, nehotice, iskomromituje.

Suzana Ban Foto: V.Danilov

Zdravlje

Bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao

Promenljivog ste raspoloženja. Muči vas osećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrediti neke ljude. Pošto je izvesno da će vam u pomoć priskočiti neko od saradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promene koje su pred vama jesu neprijatne, ali dugoročno mogu biti korisne.

Muči vas osećaj odgovornosti, jer morate da donesete važne odluke...

LJubav

Prebacujete sve na partnera, umesto da izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može da poremeti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje

Stomačne tegobe.

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

RAK

Posao

Čekate na nešto što, sada je već izvesno, neće stići. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite početak nedelje jer, krajem nje, stiže nagoveštaj promena, a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer će razrešenje svega biti najbolje za vas.

Ne čekajte ono što neće stići, naoružajte se strpljenjem pošto stižu promene.

LJubav

U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste olako shvatili ljubav. Korigujte stavove pre nego što se stvari iskomplikuju.

Zdravlje

Bolovi u grlu.

LAV

Posao

Saznajete nešto što vas jako razočarava. Shvatate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno se ljutite, jer vas štite osobe koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstven sistem vrednosti.

Bićete razočarani. Izmanipulisani ste i to od strane saradnika kojima ste verovali...

LJubav

Muči vas neraspoloženje. S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Emotivna nestabilnost može vas navesti na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promeniti, pa nije pametno sada sprovoditi neke odluke dok ne sagledate kompletnu situaciju.

Zdravlje

Problemi s vidom.

Pročitajte još: Zdravstveni horoskop: Jarac je sklon virusima, Vodolija i Bik treba da čuvaju pluća

DEVICA

Posao

Pred vama je promena kojom se nešto važno iz vašeg profesionalnog života završava. Ne očekujte brza rešenja jer će transformacija potrajati. Osim toga, pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete na rezultate čekati duže nego što želite.

Promena na poslu, jedna era se završila.

LJubav

Kako se obaveze na poslu budu stišavale, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz ustaljene rutine. Povoljan je period za predah.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

VAGA

Posao

Razleteli ste se na više strana. Nudi vam se mnogo projekata, a svi vam se dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju, pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom će se periodu višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

Ne rasplinjujte se, idete na kratak put.

LJubav

Blagonaklonost voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje

Glavobolja.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

ŠKORPIJA

Posao

Ovih dana je najpametnije da izbegavate situacije u kojima nešto dokazujete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi da inicirate važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema jer se svaka može razviti u ozbiljnu svađu. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i strpljivo sačekajte svojih pet minuta koji uskoro dolaze.

Držite se dalje od ozbiljnih tema, čekajte svojih pet minuta...

LJubav

S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona potencira ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam kriza, čak i iznenadni prekid veze.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

STRELAC

Posao

Dobijate neočekivani podsticaj od osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom utisku, zajedno s haosom stiže i pravo rešenje kojim ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se desilo bilo idealno za vas.

Iznenadne promene će vas uplašiti!

LJubav

Privlači vas osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala, jer sve što budete skrivali biće otkriveno na šokantan način.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Tanja Veljković donosi spektakularan horoskop decenije do 2030. godine!

JARAC

Posao

Period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vam stiže kratkotrajan ali jači pad energije. Vreme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Konkretne rezultate ćete videti u danima koji slede.

Ne pokrećit novi posao, napravite rekapitulaciju urađenog.

LJubav

Odišete optimizmom. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su takvi planovi nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste. Ako se ne budete prizemljili, odnosi bi mogli da se zakomplikuju.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

VODOLIJA

Posao

Vanredni priliv novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje, kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste aktivan učesnik u saobraćaju, budite oprezni. Postoji opasnost i od fizičkih povreda, pa u tom smislu budite pažljivi gde god da se krećete, a naročito dok radite.

Stiže neočekivan novac, ne trošite ga!

LJubav

Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Koliko god da ste sigurni u ono što predstoji, ne zaboravite da o tome ne odlučujete samo vi. Dopustite drugoj strani da se izjasni.

Zdravlje

Alergije.

Pročitajte još: Poslovni horoskop za mart: Škorpiji pare, Strelcu uspeh, a jedan znak se seli u drugi grad

RIBE

Posao

Smeta vam haos koji vas okružuje. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana bude dešavalo, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu opomena vezanih za nešto što ste smetnuli s uma.

Smeta vam haos, stagnirate, ali ne gubite nadu sve što se dešava je povoljno.

LJubav

Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna tenzije. To iziskuje dosta energije, koja vam i tako nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati velike rezultate, pa zbog toga spustite loptu i odustanite od ubeđivanja.
Zdravlje Nesanica.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.