Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI horoskop za period od 5. do 11. jula: Ovan RUŠI sve pred sobom, a jednom znaku sledi veliki PRILIV NOVCA!

Iako za neke znakove nije dobro da naredna nedelje uopšte i počne, neki će pak želeti da traje večno, obzirom kako su im naklonjene zvezde.

1625229162_jun.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ovan

Ako želite da promenite odnose sa bliskim ljudima, sada je pravo vreme za to.  

Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja vas pokreće na promene. Obaveze koje su pred vama završite, nemojte ih odlagati. Takođe i obaveze vezane za vaš dom,one zahtevaju malo više vremena. Slobodno potražite pomoć porodice.

Zdravlje - problemi sa pritiskom.

Bik

Trenutnu situaciju u porodici tumacite na pogrešan način. Neposrednost vam je potrebna u komunikaciji sa okolinom. Izbegavajte teme koje uvode u raspravu. Veoma ste osetljivi i razdrazljivi. Dosta sve oko sebe shvatate lično. Prijao bi vam razgovor sa bliskom osobom, poslušajte njen savet.

Zdravlje - nervna napetost

Blizanac

Stvari se ne odvijaju onako kako želite. Neko iz porodice ne ispunjava svoje obećanje. Nemojte se povlačiti u sebe, time nista ne rešavate. Otvoren i jasan razgovor dovesšće do rešavanja problema. Razmišljajte u pozitivnom pravcu.

Slobodno vreme posvetite svojoj porodici i prijateljima.

Zdravlje - povedite računa o ishrani

Rak

Zahtevi koje postavljate vašoj porodici se ne realni. Ukoliko zaista želite da vaše ideje i planove sprovedete u delo, morate malo da budete realniji. Potrebno je da jasno definišete svoje stavove,sačekajte da se vaši utisci i misli iskristališu.

Zdravlje - problemi sa disajnim putevima.

Lav

Ostvarili ste dobru kontrolu u nad situacijama koje se trenutno dešavaju u porodici. Za korak ste ispred njih. Za neke članove porodice delujete pomalo tajanstveno. Pozitivni ste i zračite takvom energijom. Konačno se stvari odvijaju onako kako vi želite. Očekujte posetu prijatelja koji ne žive u vašem mestu.

Zdravlje - dobro

Devica

Skloni ste manjim greškama i propustima pri donošenju odluka. Povedite računa,poslučajte savet ženske osobe. Postoji mogućnost problema sa finansijama. Preispitajte se još jednom i dobro razmotrite sve činjenice. Pomalo ste impilsivni, i ne vidite stvari najjasnije.

Zdravlje - prijaće vam vise sati zdravog sna,više se setajte.

Vaga

Motivisani ste za uspeh .Prihvatite predlog koji vam predlaže jedna veoma uticajna osoba. Mozda se vaša očekivanja neće u potpunosti ostvariti,ali to nije razlog da odustanete. U porodici su moguće svađe,t rudite se da ne upadnete u vatru ,posebno ako vas neko bude otvoreno provocirao.

Neke neraščišćene stvari iz prosšlosti baš u ovom mesecu ce morati da se reše.

Zdravlje - oseljivost bubrega.

Škorpija

Promene koje slede i vi sami osećate,vasa intuicija vam to govori. Poslušajte je. Opustite se i jasno pokažite svoj stav. Formirajte listu prioritenih ciljeva I efikasno završavajte svoj deo obaveza.Inspiracija vam neće nedostajati. Preuzmite ličnu odgovornost. Na okloinu se ne obazirite,neki neće odobravati vaše poteze.

Zdravlje - povedite računa o celokunom stanju vašeg organizma.

Strelac

Preopterćeni ste stvarima na koje ne možete da utičete. Vaša porodica želi da promenite vaš stav.To može da izazove veoma burnu reakciju kod vas .Vodite računa kako pricate,birajte reči .Neki odnosi mogu biti ozbiljno poljuljani. Sačuvajte samokontrolu, lično dostojanstvo i samopouzdanje.

Zdravlje - problemi sa viskom kilograma.

Jarac

Sebi nećete dozvoliti da ponovite stare greške. Jedan propust u proslosti vas je mnogo kostao. Iako idete na sporiji način, sigurniji ste u sebe i svoje ciljeve. Osoba sa kojom ste veoma bliski ,biće vam od velike pomoći ,poslušajte je.Pokučajte da se opustite i da malo pustite da stvari idu svojim tokom. Na neke stvari se ne može uticati.

Zdravlje - Neophodno je da očistite organizam od toksina.

Vodolija

Skloni ste naglim promenama raspolozenja.Okolina zeli ali ne zna kako da vam pomegne a vi zelite njihovu podrsku. Poradite na svom ličnom duhovnom stanju.Mesec pred vama je period bez većih promena. Vi svojim ponasanjem mozete napraviti problem tamo gde ga nema.

Zdravlje- Moguci su problemi sa venama i žlezdama.

Ribe

Pozitivno ste raspoloženi. Problemi sa finansijama polako prolaze. U narednom periodu može da vam iskrsne ponuda dopunskog posla od strane dugogodišnjeg prijatelja. Prihvatite ponudu. Potrudite se da novac usmerite na pravu stranu.I maćete podršku u porodici.

Zdravlje- moguća pojava alergija.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas