· · Komentari: 0
nega

Negovana kosa uz ULJE JOJOBE: Najefikasniji prirodni tretmani

Efikasna zaštita, popravka oštećenih vlasi kao i vlaženje celom dužinom – magija je koju ulje jojobe donosi vašoj kosi.

1621278120_Depositphotos_27356987_s-2019.jpg
Foto: Deposit

NJegova glatka i masna struktura lako se nanosi duž kose i hidrira je od korena ka vrhovima. Ovo ulje predstavlja prirodan vosak sličan sebumu, što ga čini pogodnim za sve tipove kose. Nezavisno do toga da li je vaša kosa suva ili oštećena, višestruko korisna svojstva ulja jojobe mogu je učiniti zdravijom i sjajnijom. U redovima koji slede donosimo vam sve njegove benefite.

Pročitajte još: Prave žene od stila nikad ne nose ovih pet stvari (FOTO)

Prirodan način za hidrataciju kose

 

Lečenje suvog vlasišta
Ovo izuzetno ulje može pomoći u podsticaju rasta kose i smirivanju psorijaze i ekcema. Takođe vrlo je lekovito pri lečenju suvog vlasišta koje je savršeno tlo za pojavu ovih problema. Upravo sastav sličan sebumu mu to omogućava.

 

Ulje jojobe ima prirodna svojstva identična sebumu koji naše telo proizvodi, a koji služi za vlaženje vlasi. U tom smislu ono doprinosi hidrataciji kose na najprirodniji mogući način. Ovaj prirodni ovlaživač kose čini vlasi znatno makšim, elastičnijim i vidno lepšim.

Efikasan tretman za čišćenje kose

Ulje jojobe može pomoći pri uklanjanju viška sebuma i prljavštine koja se nakupila na vlasištu. Već pri prvom nanošenju na teme glave i duž pramenova kose, primetićete očiglednu razliku u čistoći vaše kose.

Pročitajte još: Kako da prepoznate odeću koja će se raspasti posle prvog pranja

Pomoć pri rastu kose

Studije pokazuju da nanošenje ulja jojobe na teme glave i blaga masaža stimulišu rast kose. Potrebna je vrlo mala količina i svakako doslednost kako bi se videli prvi rezultati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.