· · Komentari: 0
SKANDAL

Nekada je bila MUŠKARAC, tvrdi da je pola tima Real Madrida spavalo sa njom, a njena nova objava ZAPALILA je Španiju (FOTO)

Amor Romeira je zvezda španskih tabloida, učesnica više rijaliti šou emisija, a posebno je ostala upamćena po tvrdnjama da je spavala sa mnogim fudbalerima.

1613989952_Amour-R..JPG
Foto Printskrin / Instagram / amorromeira

Amor je inače rođena kao muškarac, ali je promenila pol, a prvi put u medijima pojavila se 2007. godine kada je učestvovala u španskoj verziji "Velikog brata".

Amor je posebno ostala upamćena po tvrdnjama da je spavala sa mnogim fudbalerima i to posebno sa igračima Real Madrida.

Pročitajte još: Ako vam je dosadno na poslu vreme je da date otkaz, jer vam se može dogoditi nešto STRAŠNO

- Spavala sam sa mnogim fudbalerima, najviše ih je bilo iz Real Madrida. U jednoga sam se čak i zaljubila. On je veoma slavan fudbaler, a ja sam skrivala naš odnos od javnosti, tu sam informaciju podelila samo sa dvoje najbližih prijatelja - otkrila je Amor Romeira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)

Nikada nije otkriveno ko je u pitanju, samo da se to desilo 2013. godine, dok je tvrdila i da je spavala sa neimenovanim igračem kog je nazvala "najlepšim igračem La Lige".

Pročitajte još: FOTOGRAFSKO pamćenje je dar koji poseduje mali broj ljudi! Evo koji poznati su ga imali

- On je prikriveni homosekusualac, samo to ne sme da kaže zbog homofobije u fudbalu - dodala je Amor i tako zaintrigirala javnost.

Sada je Romeira ponovo podigla špansku javnost na noge kada je objavila još jednu "provokativnu" fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)

Naime, na njenom Instagram profilu osvanula je fotografiju na kojoj se ljubi sa svojom majkom i drži joj ruku na grudima.

Pročitajte još: Tajna ispod površine Antarktika: Otkriveno nešto što niko nije očekivao (VIDEO)

"Jedina prava ljubav si ti", napisala je Romeira.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.