Oglas
· · Komentari: 0
IMUNITET

NEMA opravdanja: Dve IMUNO BOMBE možete napraviti za 50 dinara!

U ovom super-napitku jedini veći trošak je kašikica meda...

1610384319_beetroot-1383758_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Cvekla da ojačate imunitet

Kombinacijom soka od cvekle i meda ojačajte imunitet. Najpre je neophodno da cveklu tanko oljuštite i sitno narendate, a potom prelijete sokom od limuna i meda. Ostavite da odstoji, a zatim istisnite sok i pijte ga pomalo tokom čitavog dana.

Pročitajte još: Naučnici dobili ŠOKANTNE podatke: SREĆNIM LJUDIMA je mozak drugačiji!

U slučaju težih oboljenja preporučuje se od pola litra do litar soka dnevno. Nakon poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja neophodno je postupno smanjiti količinu na četvrt litra dnevno.

Bezbroj blagodeti za organizam ima bosiljak Foto: Depozit

Bosiljak protiv kamenca

Ishrana bogata bosiljkom smanjuje nivo holesterola u telu i uopšteno se smatra jednim od najboljih začina za srce. Smanjuje rizik od srčanog udara i kardiovaskularne slabosti. Bosiljak jača bubrege i izvrstan je u borbi protiv bubrežnog kamenca.

Travari predlažu mešavinu bosiljka i med.

Travari predlažu jedenje mešavine bosiljka i meda barem šest meseci kako biste ublažili bolove i isterali kamen iz tela.

Pročitajte još: Dnevno nam kroz glavu prođe 6.200 misli, a njihovo MERENJE može da PREDVIDI čovekovu LIČNOST

Infekcije i čirevi koji se mogu pojaviti u ustima dobro je u prvu ruku lečiti žvakanjem listova bosiljka. Smanjiće bol i infekciju, ali i sprečiti loš zadah.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas