Oglas
· · Komentari: 0
BRAK

Šta se desi kada se rodi beba? Umesto sreće, kreće kriza, a ko je odgovoran?

Roditelji se tokom prve godine braka u proseku za 365 dana posvađaju čak 2.500 puta, što znači da se odigra sedam svađa dnevno.

Rayvod.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ništa nije isto, ali ono što je simptomatično jeste to što rođenje bebe može mnogo da pokvari odnos između supružnika. To je potvrdilo i britansko istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 majki i očeva.

Pročitajte još: Tate, istraživanje jasno pokazalo šta najviše utiče na bliskiji odnos sa detetom

Čak trećina ispitanih parova je priznala da im se upravo to dogodilo. Odnos više nije bio jak i blizak otkad je na svet stigla kruna njihove ljubavi. Svađe, loš seksualni život i nedostatak komunikacije među supružnicima su vodeći propratni elementi u prvoj godini života bebe - pokazala je studija.

Svađe i nedostatak komunikacije među supružnicima je smrt za brak.

Ono što posebno zabrinjava jeste da se čak petina parova razvede ili privremeno raziđe u tom periodu.

Pročitajte još: Dozvolili ste malom detetu da gleda TV? Napravili ste veliku grešku, a shvatićete kad bude kasno

Roditelji se u proseku za 365 dana posvađaju čak 2.500 puta, što znači da se odigra sedam svađa dnevno. Kao povod za rasprave, ispitanici su naveli nekoliko najčešćih razloga za spoticanja - prebacivanje ko je više umoran, ko je manje spavao, ko bi trebalo da se bavi detetom kada se ono probudi u toku noći, ko bi trebalo koji posao da radi u kući, zašto se samo jedno od njih trudi, gde je nestala intima, zbog čega se mešaju ostali članovi porodice...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas