Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

"Nerviraš me, ali ja zaista ne znam kako je živeti bez tebe": Ovako izgleda kada sestra čestita rođendan Nataši Bekvalac (FOTO)

Pevačica danas proslavlja svoj 40. rođendan

1601021644_karleusa_rodjendan_17082020_0064.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Nataša Bekvalac, danas i zvanično je ušla u petu deceniju, a pored brojnih čestitki za rođendan koje je dobila, ona najemotivnija stigla je od njene rođenje sestre Kristine.

Pročitajte još: "Rasti, moj sine..." Seka Aleksić emotivnom porukom sinu čestitala rođendan (FOTO)

Poznato je da su sestre Bekvalac veoma vezane, a Kristina je na veoma šaljiv ali i emotivan način uputila Nataši dirljivu poruku za 40. rođedan:

 - Srećan rođendan, sestro slatka. Želim ti da zauvek ostaneš mlada duhom jer ti godine ne idu u prilog. Želim ti da zauvek imamo o čemu da pričamo i smejemo se glupostima i budalaštinama koje doživljavamo zajedno. Želim ti da budeš  zdrava i mršava, zauvek mršava. Želim ti da me ne zoveš danima na telefon jer ti je lepo i srećna si. Problematična si i nerviraš me ali ja zaista ne znam kako je živeti bez tebe i to ni ne želim, mada je bilo lepo dok smo živele u dva različita grada.

Foto: Instagram Printscreen story/bekvalceva

- Želim ti mir i sreću ili nemir ako te to čini srećnom. Želim ti da imaš puno novca da bih ja mogla mahnito da ga trošim i uživam u šopingu i putovanjima. Super si sestra, mada ima i boljih sigurno. Sve u svemu bogata sam što te imam takvu kakva si. Savršeno nesavršena. Mogla si ispasti i bolja, ali Bože moj, tako je kako je. Baš sam se raspisala i mogla bih ovako u nedogled jer i posle 35 godina, uvek imam nešto da ti kažem. Volim te Nacuro moja i srećna sam što si ti moja sestra. Namaste. - napisala je Kristina, a onda je usledio i Natašin odgovor: - Ne tuguj matora, godine su samo broj.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas