· · Komentari: 0
PREDIVNO

NEVEROVATAN HEROJ: Majka je živu bebu zakopala u zemlju, a onda se pojavio ON! (VIDEO)

Pas je definitivno najbolji čovekov prijatelj

1625412232_pas-1.jpg
Foto: Pixabay

Pas po imenu Ping Pong, spasio je život novorođenom dečačiću kojeg je majka, tinejdžerka, zakopala na polju na severoistoku Tajlanda kako bi ga se rešila, objavila je policija.

Pročitajte još: Veterinari savetuju: Ove stvari KUĆNI LJUBIMCI ne vole

Dečačić je bio zakopan pod slojem smeća nedaleko od farme u okrugu Čampuang, ali ga je Ping Pong pronašao istoga dana. Pas je počeo da kopa i laje, privukavši pažnju svog vlasnika, pastira, koji je prišao da pogleda šta je pronašao.

Majka zakopala živu bebu

- Mislim da ga je pas pronašao nedugo nakon što ga je majka zakopala - rekao je policajac Panuvat Udkam, do- dajući da je dete smešteno u bolnicu i da je u dobrom zdravstvenom stanju. Protiv majke, 15-godišnjakinje, pokrenut je krivični postupak zbog pokušaja ubistva i napuštanja deteta. Tereti se da je htela da ga se reši, jer se bojala da će se njeni roditelji ljutiti na nju, rekao je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.