Oglas
· · Komentari: 0
RECEPT

Neverovatan trik: Kuvar otkrio fenomenalan recept za pohovanu sočnu i hrskavu piletinu (VIDEO)

Pohovana piletina jedno je od najomiljenijih jela

1627716778_piletina.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija/ @stoveandgarden
Oglas

Ukoliko da imate savršeni obrok, ovaj kuvar otkrio je neverovatan trik, koji će vam pomoći da se vaša piletina topi i u ustima.

Pročitajte još: MAFINI SA LIMUNOM: Kolač koji se topi u ustima (RECEPT/VIDEO)

Najbitnija stvar u pravljenju ovog obroka je način pripreme, kako bi vam piletina bila hrskava i sočna. 

Priprema:

Potrebno je da pileći file isečete na šnicle, stavite u kese za zamrzivač, a potom izlupate tučkom za meso. 

Pileći file prvo uvaljajte u brašno pa onda u jaja, jer joj brašno daje hrskavost, a samim tim i meso zadržava svoju sočnost. Umesto da ponovo uvaljate meso u brašno, za treći korak koristite prezlu. Zagrejte ulje na tiganju i na tihoj vatri pržite.

 

@stoveandgarden

3 hacks! Like for more hacks! Part 1? #PupPeroniShuffle #GetReadyWithOldSpice #cookinghacks #kitchenhacks #cookingtips #cheftips #hacks

♬ Aesthetic - Xilo

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas