· · Komentari: 1
TAJNE

Neverovatan TRIK za čišćenje TEPIHA: Zablistaće kao nov, bez pranja i ribanja!

Jedan od najzamornijih kućnih poslova, svakako je pranje tepiha.

1615903072_660f4fd278c054d0dd8bf8f3087e202fdd314124.jpg
Foto: Depozit

Mnogi nemaju novca da plate pranje u servisu, pa se odlučuju za jeftinu, proverenu metodu – iznošenje napolje, ribanje praškom i četkama i višednevno sušenje na terasama, naravno, ko ima uslove za to.

Ali, srećom, domaćice kojima je dosta klečanja sa četkom u rukama dosetile su se sjajnog trika – čišćenje sodom bikarbonom!

Prvo usisajte tepih, a zatim pamučnu krpu umočite u sirće i pređite njom preko celog tepiha. Uzmite drugu krpu, nakvasite vodom, a zatim na nju stavite sodu bikarbonu. 

Prebrišite ceo tepih ovom krpom i ostavite da odstoji oko pola sata.

Soda će izvući neprijatne mirise i ostatke prašine, a sirće će učiniti pravu dezinfekciju. Preostalo vam je da još jednom usisate tepih, kako biste pokupili ostatke sode, i on će zablistati kao da je tek izašao iz salona!

                               Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.