· · Komentari: 0
SAVETI

Neverovatna kombinacija: Svako jutro u kafu dodajte ovaj začin i vaši kilogrami će se istopiti!

Kafa je svima omiljeni jutarnji napitak, a zamislite da uz njega možete i da mršavite, ne verujete? Isprobajte ovu metodu

1628236335_kafa.jpg
Foto: Depositphoto

Kao što je svima poznato, kafa ubrzava metabolizam. Ukoliko uz nju još redovno vežbate i zdravo se hranite, rezultat je zagarantovan.

Dodajte kašičicu cimeta u kafu

Jedna od poznatih nutricionisra kaže, da crna kafa obična bez dodataka je najbolja, a ukoliko u nju svako jutro dodate i malo cimeta, pored sjajnog ukusa, vaši kilogrami će početi da se tope.

Ona je ovaj metod isprobala na sebi. Dodavala je svako jutro po kapčicu cimeta i za mesec dana primetila ogromnu razliku u svojoj težini. Uspela je da smrša 4 kilograma, a i da uđe u omiljene farmerke iz srednje škole. 

Pročitajte još: GROŽĐE dijeta: Izgubite do tri kilograma nedeljno (JELOVNIK)

- To je proces zagrevanja tela i on može da dovede do toga da sagorevamo više kalorija. Osim toga, cimet je prirodna opcija za podsticanje termogeneze i svakako je bolji izbor od raznih suplemenata koji mogu da učine isto -  objašnjava ona.

Isprobajte ovu metodu i uverite se sami u sjajne rezultate.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.