Oglas
· · Komentari: 0
LJUDSKE SUDBINE

Anja danju radi u marketu, a uveče se posle drugog posla vraća sva u MODRICAMA: Objašnjenje koje daje deci je TUŽNO...

Meksikanka Anja NJunjez Moreno ima samo 26 godina, a već je razvedena i ima dvoje dece i isto toliko poslova koje obavlja.

1613841841_Depositphotos_194871434_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Meksiko siti krije brojne tužne životne priče, usled siromaštva koje vlada u ovoj zemlji. Podjednako tešku priču ima i Meksikanka Anja NJunjez Moreno koja ima samo 26 godina, dvoje dece i dva posla, koja nikako nisu bliska jedan drugom.

U Meksiko Sitiju tokom noćnih sati poznata je pod nadimkom Anja zmija, dok je preko dana sasvim obična samohrana majka koja radi u supermarketu. Naime, Anjakao odličan poznavalac borilačkih veština radi u obezbeđenju nekih klubova, zbog čega često upada u sukobe sa nezgodnim, pripitima gostima ili sitnim uličnim bandama koje bi da gospodare po tim reonima milionskog grada.

- Klubovi su zamrli tokom epidemije, pa sam slabo radila uveče. Ali umela sam i ove godine da se vratim sa masnicama na licu ili po telu. Starija ćerka me je nekoliko puta pitala da li me je neko tukao, ali ja joj kažem da sam se povredila na treningu - objašnjava Anja svoje "noćno" zanimanje.

Anja priznaje da je do sada imala malo razumevanja od porodice i bivšeg muža za ono što radi, ali kaže da obožava oba svoja posla i nema nameru da odustane.

 - Kada sam upisala fakultet videla sam da će to da mi se otegne. Upoznala sam bivšeg muža Pabla i već sa 20 godina dobila sam ćerku. Tata me je zaposlio u svom marketu, da bih mogla da zarađujem a budem blizu detetu. Nakon što sam pre dve godine dobila još jednu devojčicu, muž me je napustio. Nije mogao da trpi moj noćni posao. Užasavao se što umem da primenjujem silu na ljudima koji ne valjaju, što me zovu ‘Anja zmija’ jer sam vrlo nezgodna kad onaj prekoputa mene pređe granicu. I da, što sam jača od njega (smeh). Znala sam da će jednom pobeći i to je i uradio - ispričala je ova mlada žena za meksičke medije.

Ova simpatična žena dodaje i da je zamorno raditi dva posla, ali da se isplati.

-  Čovek mora da se snalazi u životu i radi ono što ume. Koliko mi prija rad sa ocem, toliko mi je ovo neka vrsta strasti, da na neki način održavam red i dopuštam pravim ljudima da uveče uživaju - ispričala je Anja.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas