Oglas
· · Komentari: 0
TRANSFORMACIJE

NEVEROVATNO: Kako bi danas izgledale zvezde koje su prerano napustile svet (FOTO)

Mnoge poznate ličnosti preminule su relativno mlade ili u trenutku kada se činilo da imaju još toliko toga da ponude svetu. Iako su ostavile neizbrisiv trag u svojoj profesiji i inspirisale milione, njihovim fanovima nije bilo lako da se pomire sa činjenicom da ih više nema.

1622282166_lejdi-di.JPG
Foto: InstagramPrintscreen/hidreley
Oglas

Razmišljajući o preminulim poznatim ličnostima, jedan ekspert za Fotošop zapitao se kako bi Džon Lenon, princeza Dajana, Džejms Din i drugi velikani izgledali danas da su i dalje među živima.

Koristeći aplikacije bazirane na veštačkoj inteligenciji, on je pokušao sam da da odgovor na ovo pitanje. Napravio je seriju portreta koja pokazuje kako bi možda danas izgledale preminule poznate ličnosti da im se kojim slučajem život nije prerano završio.

Pogledajte kako ovi portreti izgledaju u narednim redovima.

Džon Lenon

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Rođen: 9. oktobra 1940. Umro: 8. decembra 1980. Da je danas živ imao bi: 81 godinu

Fredi Merkjuri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Rođen: 5. septembra 1946. Umro: 24. novembra 1991. Da je danas živ imao bi: 75 godina

Dejvid Bouvi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Rođen: 8. januar 1947. Umro: 10. januar 2016. Da je danas živ imao bi: 74 godine

Elvis Prisli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Rođen: 8. januara 1935. Umro: 16. avgusta 1977. Da je danas živ imao bi: 86 godina

Princeza Dajana

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Rođena: 1. jula 1961. Umrla: 31. avgusta 1997. Da je danas živa imala bi: 60 godina 

Tupak Šakur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hidreley Diao (@hidreley)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas