Oglas
· · Komentari: 0
jesenja moda

Nezaobilazna SUKNJA OVE JESENI: Uklopiće se uz svačiji stil (FOTO)

Da li je proleće, leto, jesen ili zima nije važno ona je i dalje tu.

1601543967_Depositphotos_22848360_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Od kad se ponovo vratila plisiran suknja ne silazi sa trona. Nezamenljiv je komad odeće koji možete uklopiti uz sve prilike i sva godišnja doba.

Kako da nosite plisiranu suknju ove jeseni:

1. Rolka

Ako ste ljubitelj klasike ovaj izbor je kao stvoren za vas. Uklopite je uz jednostavnu jednobojnu rolku, na vama je da izaberete boje i spremni ste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina LJubisavljević (@kristina_ljubisavljevic) on

2. Košulja

Ako volite sofisticiran izgled, idete na posao, a pravo sa posla u izlazak nećete pogrešiti sa ovom kombinacijom. Obujte salonke, oksfordice ili duge čizme od antilop kože.

Pročitajte još: Koje CIPELE ste obuli danas? Evo šta OBUĆA OTKRIVA O VAMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Io per @flaviocastellani_official Adoro questo brand super femminile! 😍🌸

A post shared by Alena Mayuk 🌺 Firenze (@alenamayuk) on

3. Glomazni džemper

Biće vam udobno, a svi će vas primetiti. Ova kombinacija je apsolutni hit ove jeseni. Džemper možete uvući u suknju ili opušteno prebaciti preko nje.

Pročitajte još: DOMAĆA MASKA od KIVIJA i MEDA: Idealna u borbi PROTIV BORA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️ HI THERE ⚡️

A post shared by 𝗝𝗘𝗡𝗡𝗘𝗞𝗘 (@jennekebolte) on

4. Duks

Da, možete uklopiti oba stila, sportski i romantični, a da izgleda jako dobro i zanimljivo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas