· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOSTI

Posramljeno krenuli put izlaza: Ivica i Martina su otišli da se venčaju, a kad su stigli kod matičarke OSTALI SU U ČUDU!

Odluka o venčanju je doneta na Badnje veče

Depositphotos_2787693_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Kad ih je matičarka pitala gde je ostatak svatova, Martina Čabrajec i Ivica Borović iz Hrvatske pogledali su je u čudu. Pa upravo su dobili po nosu od obezbeđenja na ulazu.
Mlada žena u sveže ispeglanoj odori i izglancanim cipelama autoritativno je poslala ostatak svedoka da pričekaju ispred. Usput im je održala bukvicu o pravilima ponašanja. Posramljeno su krenuli put izlaza.

Jedva su majke kročile nogama na od sunca užareni beton, kad ih je zadihani kum pozvao natrag u dvoranu, njih dve i osmoro ostalih gostiju. Tako su se Ivica i, nakon što se potpisala u Knjigu venčanih, Martina Borović venčali sa svima koje su i želeli uza se.  

Pročitajte još: Kad su krenule NESVESTICE Državna agencija mu je rekla da ih više ne zove - zato se preselio u ŠUMU

Venčanje u doba korone
Lepo je pre neki dan, na službenim stranicama pisalo da venčanjima uz mladence može prisustvovati samo uža familija. Znači li to da ako mladoženja ima nekoliko braće i sestara, a i oni imaju po nekoliko dece, svi oni, njih recimo 55-ero, mogu na venčanje - pitala se žena iz obezbeđenja.

- Da ćemo se venčati, odlučili smo na Badnje veče. Nismo ni planirali veće venčanje, već smo želeli da imamo prolećnu svadbu u prirodi, uz domaću hranu i vino, kao i kolače. Sve smo to i dogovorili. Kad to nije bilo moguće, mislili smo kod kuće nešto da pojedemo i popijemo, ali je onda prijateljica Tara Sambolek smislila nešto drugo - govore, međusobno se nadopunjavajući, Ivica i Martina.

Pročitajte još: Edison je ukrao patent i rekao: Tesla, vi ne razumete američki smisao za humor!

Tara je svatove odlučila da smesti u njihovu buduću spavaću sobu, u kući koja je  još uvek u fazi izgradnje i koja je Ivičino nasleđe od oca. NJima je do venčanja u kuću bio zabranjen ulaz pa su tek kao bračni par zakoračili u sobu čiji su zidovi bili panoi za romantične lampice i sveće. Sto je bio postavljan elegantno i raskošno, s finim komadima porculanskog posuđa, baroknim svećnjakom i kristalnim čašama. Bilo je to naizgled jednostavno venčanje, ali s nizom profinjenih detalja.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Patrijarh se sledio kada je video kako kralj Aleksandar vuče konopac MRTVAČKOG ZVONA: Bilo mu je jasno šta sledi

Iako je to na kraju ispalo venčanje baš po njihovu ukusu, dah pandemije osetio se u vazduhu. Bili su tiši nego što bi bili inače, nisu plesali. U sobi nije bilo mesta, u dvorištu nisu želeli da rizikuju zbog policije. Čak se i Grom, mešanac s plavom kravatom, ponašao prikladno trenutku. Sve je bilo svečano, kako i priliči venčanju, a i suzdržavanje, kako priliči pandemiji.

Trebali su ići u Opatiju, na medeni mesec koji su dobili kao svadbeni poklon. Svadbu nisu želeli da odlože, ali će Opatija  pričekati oktobar.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.