· · Komentari: 0
ODMOR

Nikada nećete zaboraviti ovo LETO: Posebno ako se odlučite za odmor u hotelu Rixos Premium Belek 5*

Jedan od najpoznatijih hotela u ovoj regiji, koji opravdava ime jednog od najboljih lanaca hotela u Turskoj, Rixos.

1627624647_GLAVNA-Rixos-Premium-Belek7.jpg
Foto: 1A travel

Osim dobrom reputacijom, može se pohvaliti perfektnom uslugom i 700 metara dugom peščanom plažom, za najopuštenije momente vašeg boravka. Hotel ima već dugogodišnju tradiciju, jer je sagrađen 2005. godine, ali je skoro i renoviran, 2017. godine, u modernom stilu, spojivši estetiku sa funkcionalnošću. Ako se odlučite na letovanje u ovom hotelu, osetićete se zaista privilegovano, kao u svetu najlepših snova. Pružiće vam osećaj doma, vrhunskog komfora, kao hotel prilagođen svačijim potrebama. Zakoračite sa nama u hotel kao iz snova, Rixos Premium Belek 5* . Na samo 5km od centra Beleka , i oko 35km od aerodroma u Antaliji.

Foto: 1A

Dokaz da ničega ne manjka u hotelu Rixos Premium Belek 5* , jeste besprekorna All Inclusive usluga, zahvaljujući kojoj možete isprobati specijalitete iz celog sveta, koje sa ljubavlju pripremaju pravi profesionalci, u glavnom restoranu "Turquoise". Restoran se sastoji iz 4 dela, od kojih je jedan prilagođen deci, a u ponudi ima i specijalan dijetalni meni. 

Foto: 1A

U toploj, porodičnoj atmosferi, vaši mališani mogu imati svoj kutak i u restoranu "Yummy", koji je podređen željama i potrebama najmlađih, tako da će se i oni osećati posebno, što će svakako i vas učiniti srećnim. Ukoliko biste da isprobate specijalitete drugačije kuhinje, tu su i a la carte restorani. Restoran "La Roseta", sa zalogajima iz Italije, zatim za ljubitelje mesa tu je sofisticirani "Meat & Love" restoran, i naravno, nemojte nikako zaobići "A la Turca" restoran u tradicinalnoj atmosferi Turske, sa bogatom trpezom, koja datira još iz doba Osmanlijskog carstva.

Foto: 1A

Ako putujete u porodičnom sastavu, posebno će vas oduševiiti brojni sadržaji organizovani da bi vaša deca bila vesela u svakom momentu. Osmeh na licu najviše će im mamiti odlično opremljen akva park, mini klub, igraonice, mini disko i životinjski park, koji je dom hiljadama najlepših bića Mediterana, uključujući tropske ribe. Jedinstvena prilika da se približite delfinima u podvodnom safariju ili se sprijateljite sa pingvinima.

Foto: 1A

Kada poželite da odmorite i posvetite se samo sebi i svom miru, krenite na put svog unutrašnjeg sveta u relaksirajućoj atmosferi "Spa & Wellness" centra, koji se prostire u čak 38 soba za masažu, dok vam je na usluzi 50 terapeuta. Tursko kupatilo, zona oporavka, klasična sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen, samo su deo eksluzivnog sadržaja spa centra. I sve to na površini od 4.500m2.

Foto: 1A

Ipak volite da ste aktivni i preferirate sport? Da li obožavate vodene sportove, tenis ili fudbal? Gajite ljubav prema golfu, odbojci ili ste srećni kada dan započnete u fitnes centru? Baš sve ovo možete u hotelu Rixos Premium Belek 5* .

Foto: 1A

Novina agencije je opcija online rezervacije na zvaničnom sajtu, što je odlična ušteda vremena i najbrži način rezervacije. Za sva pitanja možete pozvati i kontakt centar na 011/655 78 00. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram .

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.