· · Komentari: 0
TREND

Niko ne sluša kreatore, POSTKOVID moda kaže OVERSIZED i sve stoji svima! (FOTO)

Modni kreatori su najavljivali jake boje, trake, eleganciju, a ulica je rekla; NE!

1623911910_HaljinaMapa.PNG
Foto: EPA

Mnogi su dobili neki kilogram više tokom korona-izolacije, pa je bilo čudno što su modni kreatori ovog proleća diktirali trake preko golih stomaka, kaiš oko olovka suknje i slične modne trendove. Ulica im je rekla: NE!

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Dva ulična trenda zavladala su planetom: oversized i one size fits all! Šta to znači?

Oversized

Široko i udobno - to je prioritet ženama širom planete. Više niko neće da se oseća sputano! Sve je jedan broj veće - od širokih pantalona i velikih haljina do velikih dukseva i ogromnih, džakastih tašni u koje može da stane sve što vam je potrebno.

Pobednik leta je sve za broj veće!

Pobednik leta je "oversized look", koji žene ne tera da se razmišlja o tome da li joj se vidi stomak ili su joj butine velike!

One size fits all

Koji je ovo broj? Ovo pitanje se leta 2021. godine ne postavlja. Kupuje se jedan broj koji nose svi! Široke vrećaste pantalone, ogromna džakasta haljina, duks dva broja veći, košulja do dečka ili tate! Ispod ovih, velikih stvari devojke nose pantalonice od prošle godine i top majice, a dame veliku lanenu haljinu upotpuno velikom torbom.

Koji je ovo? Ovo pitanje ne postoji!

Pročitajte još: Bluza bez bretela SKRAĆUJE figuru! NE, ako je ponesete kao i Sofija Vergara (VIDEO)

Nema pravila

Modna pravila 2021. godine su da - nema pravila! Ogroman blejzer čija ramena padaju, svilena bluza, šorc i salonke sa tankom štikom - zašto da ne? Sve je dozvoljeno, jer je ovo leto slobode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jull wilde (@juliannawilde)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.