· · Komentari: 0
ZVEZDE

Niko nije očekivao od njega: Džon Travolta podelio emotivnu fotografiju sina Bena koja je rasplakala pratioce (FOTO)

Osam meseci posle smrti supruge Džon Travolta je objavio sliku nasmejanog sina Bena.

1615880924_h_56211527.jpg
Foto: EPA

Džon Travolta (67) konačno ima lepe vesti! Glumcu je pre osam meseci umrla supruga Keli Preston i od tada se povukao u kuću sa sinovima. Džon i Keli su imali jedan od najjačih i najboljih brakova u Holivudu.

Pročitajte još: Sofija Vergara objavila sliku iz mladosti i dokazala da joj vreme ne može ništa! (FOTO)

Holivudski glumac je sa pratiocima na Instagramu podelio sliku sina Bena (10) i njegove nove drugarice. Ben je usvojio mačku Kristal, belu, pufnastu, krznenu lepoticu.

"Ovo je Benov novi drugar, Kristal" . objavio je Travolta. Na slici Ben ima iskre

Pufnasta drugarica je pobrala pohvale.

n, širok osmeh, a teško je oteti se utisku koliko klinac liči na oca Džona. Oko Bena i dugodlake bele mačke su obavijene Džonove ruke.

Džon retko objavljuje slike dece na društvenim mrežama i ovo je, zaista, retka prilika da glumac objavi privatnu sliku.

Pročitajte još: PRIRODNA LEPOTA?! Da li biste prepoznali SOFIJU MILOŠEVIĆ kao foto modela (FOTO)

Pročitajte još: Važe za NAJELEGANTNIJI PAR današnjice uprkos činjenici da nisu SKLADNI ni u visini ni u godinama (FOTO)

Pratiocima se veoma dopada fotografija i pljuštali su komentari poput; "Kristal je lepotica, Ben. Vidi se da te mnogo voli", "Tako je pufnasta i slatka, čestitam Ben",  "Neodoljivo!" i "Odličan izbor

Ben je proslavio 10. rođendan 24. novembra, prvi put bez majke, ali u društvu oca i sestre Ele (20) koja mu je čestitala rečima; "Iako si mlađi od mene svaki dan me nešto naučiš!"

Travolta je najavio da se povlači iz javnosti.

Travoltina porodica se još nije oporavila od smrti Keli Preston koja je umrla od raka dojki. Džon je bio 29 godina u braku sa Keli. Na dan sahrane je objavio da je odlučio da neko vreme provede sam sa decom, da neće raditi i da se ne ljute što ga neće biti u javnosti.

Pročitajte još: OLIVIA PALERMO spaja nespojivo: Direkto sa ulica NJujorka (FOTO)

Džonov najbolji prijatelj Tomi Li je jesenas objavio da se porodica dobro snalazi, ali da bol za majkom i suprugom nikada neće nestati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.