· · Komentari: 0
ZVEZDE

Nikol Kidman se tako POSVAĐALA sa gledaocem u operi da je MUŽ morao da je brani!

Nikol Kidman je bila gruba prema čoveku u sidnejskoj Operi, pa je Kit Urban morao da pozove obezbeđenje

1612701561_nicolekidman.PNG
Foto: Instagram/ screenshot nicolekidman

Kit Urban (53), ni kriv ni dužan, postao je glavni akter svađe koju je izazvala njegova supruga Nikol Kidman (53) u Operi u Sidneju. Naime, nepoznati gledalac, koji je sedeo u Operi iza slavnog para tokom opere "Udovica Meri", navodno je udario slavnu glumicu programom.

Pročitajte još: Suri Kruz zadala novi "modni diktat": Tinejdžerke će nositi ovu JAKNU (FOTO)

Skandal je počeo prilično bezazleno. Predstava je bila odlična i Nikol je, oduševljena, ustala i počela da aplaudira. Čovek koji je sedeo iza nje prvo je vikao: "Sedi, sedi, ništa ne vidim!" Onda je Kit ušao u raspravu sa čovekom oko toga zašto ne razume šta su "stajaće ovacije umetniku",  a pošto je Nikol nastavila da stoji, gledalac je počeo da je udara programom!

Sedi, ništa ne vidim! Vikao je čovek, ali...
Mesto drame Foto: Piksabej

Kir Urban je to shvatio kao fizički napad na njegovu suprugu, pa je odmah otišao do obezbeđenja i tražio je pomoć da se njegova supruga Nikol i tašta Džanel (i ona je bila sa njima) bezbedo izvedu iz Opere. Obezbeđenje je, onda, iz sale izvelo i gledaoca koji je fizički nasrnuo programom na slavnu glumicu.

Udario je programom i ona se užasno potresla!

Međutim, incident se tu nije završio!

Pročitajte još: Selma Hajek (54) u bikiniju: Još jedna dama u šestoj deceniji pokazala SAVRŠENO telo

Nikol je bila izuzetno potresena događajem i otišla je u policiju Novog Južnog Velsa da prijavi čoveka koji ju je tukao programom. Policijaje razgovarala sa gledaocem (53) i čovekom koji je bio sa njim (67) i preuzeli su "potrebne korake".

Pročitajte još: Dženifer Lopez ima dve sestre, a najmlađa je prava LEPOTICA (FOTO)

Sidnejska Opera je, na kraju, pozvala Nikol Kidman i Kit Orbana da ponovo pogledaju predstavu i to na mestima gde ih niko neće uznemiravati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.