Oglas
· · Komentari: 0
VEŽBANJE

NIKOL ŠERZINGER izgleda nikad PRIVLAČNIJE! Pevačicin trener otkrio TRI VEŽBE za besprekornu liniju

Ona izgleda fenomenalno i u petoj deceniji.

1595404597_Capture022.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / nicolescherzinger
Oglas

Nikol Šerzinger je jedna vrlo srećna žena. Nedavno je proslavila 42. rođendan u Portugalu, sa svojim dečkom, bivšim sportistom, Tomom Evansom. Tom prilikom pevačica je na svom Instagram profilu objavila nekolicinu fotografija u bikiniju, na kojima je primetno i njeno savršeno oblikovano telo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing like a sun filled Sunday ☀️💋✨

Objava koju deli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) dana

Pročitajte još: Vest preplavila mreže: Pogledajte kako dame vežbaju JOGU napolju i istovremeno drže NEOBIČNU distancu (FOTO)

Bivša frontmenka grupe Pussycat Dolls pozirala je između stena, pokazujući svoju vitku figuru u dvodelnom kostimu, dok joj društvo pravi dečko Tom, inače bivši ragbista. Međutim, kako Nikol održava svoju besprekornu liniju u formi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Birthday Prayer Of Gratitude • Thank you God for another year around the sun. For a new day, fresh breath in my lungs and my heart beating stronger than ever, I am so grateful. Thank you for your grace and this unexpected gift of time. Thank you for the joy and overwhelming love I am able to receive today from family, friends and so many around the world. Thank you for being so good to me and for never giving up on me, you’ve shown me the true meaning of love, happiness & peace, and I am eternally grateful. Your little Nicole xo • It’s so important to take time to reflect on how fortunate and blessed we are, now more so than ever. Hold on, don’t lose faith. God is good.

Objava koju deli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) dana

U njenu trenažnu rutinu uputio nas je Glen Higins s kojim pevačica i njen izabranik redovno vežbaju. Slavni par preferira zajedničke treninge, a takmičarski duh ih konstantno motiviše da izdrže i najteže vežbe.

– Uvek mi je zadovoljstvo da treniram Toma i Nikol. NJih dvoje su uvek zabavni. Uvek se pojavljuju zajedno i daju 100% svoje energije u trening. Konstantno se međusobno bodre i takmiče – kaže Glen i dodaje da Nikol uvek ubaci i plesne pokrete u proces treninga.

– Tokom zagrevanja Nikol neretko ponavlja svoje plesne rutine i tako ubija monotoniju vežbanja u teretani – objasnio je trener. Ukoliko su njene koreografije slične onima koje izbacuje na Instagramu, ne sumnjamo da se pevačica dobro zabavlja i da je baš ovo razlog što toliko voli da vežba.

Pročitajte još: Zategnite BUTINE uz pomoć TRI vežbe i obucite VRUĆE pantalonice (FOTO/VIDEO)

Nikol ima i svog ličnog trenera u Los Anđelesu, Paola Mascitija. On je jednom prilikom za australijski Daily Mail otkrio da pevačici kombinuje nekoliko vidova treninga kako bi je motivisao za rad.

Tako Nikole uglavnom radi HIIT treninge, odnosno jak intenzivni intervalni trening sa fokusom na tri grupe mišića – gornji deo ruku i stomak, gluteus, ali i spoljašnji i unutrašnji deo butina.

Pročitajte još: UMOR pri NAPORU je možda znak TEŠKE BOLESTI

Izdržaj sa sklekovima, potisak iz kukova i iskoraci u stranu samo su neke od vežbi zbog kojih pevačica izgleda gotovo bez mane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas