Oglas
· · Komentari: 0
KOŽA

Ništa gore od TAMNIH kolena! Za 40 dinara ih izbelite OVIM voćem

Vreme je za suknje i bermude, pa posvetite pažnju nezi nogu.

1620982799_Depositphotos_95178782_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Posebno se pozabavite kolenima ako su potamnela, jer to znači da se oko njih nakupilo mnogo slojeva mrtvih ćelija, pa ih je potrebno otkloniti.

Pročitajte još: ŠANEL vraća nekadašni veliki trend: Modna kuća pomera trendove kada je šminka u pitanju (VIDEO)

Da biste posvetleli ovaj deo nogu, pomešajte kašiku meda sa tri kašike limunovog soka i time dobro istrljajte kolena, a zatim ih isperite vodom. Ne zaboravite da ponavaljate ovaj tretman sve dok ne postignete željeni efekat.

Prvo limunom istrljajte kolena, pa piling.

Kada ste završili sa kupkom i pilingom, utrljajte u kožu hranljivu kremu, najbolje na bazi nevena, jer je bogat vitaminom E, a on je broj jedan u priči o nezi i lepoti. Ukoliko su vam noge izuzetno suve, deset dana ih svakodnevno mažite maslinovim ili uljem od smilja, kako biste nahranili kožu. Samo vodite računa da ne umastite pidžamu ili posteljinu. Zato je preporuka da tih dana spavate u nekim pamučnim helankama koje ćete posle iskuvati.

Pročitajte još: Modna inspiracija za kišne dane: Od kabanice do PVC MANTILA 21. VEKA (FOTO)

I na kraju, ne zaboravite da pre nego što izlazite napolje, noge obavezno namažete kremom za sunčanje. To će ih sačuvati od novog procesa dehidratacije, tamnih mrlja i gubitka elastičnosti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas