Oglas
· · Komentari: 0
KAPUTI

NJegovo veličanstvo KAPUT je opet zvezda zime! Evo koji su modeli u TRENDU

Kaputi više nisu uski, tesni i bez postave poput penjoara!

1607243501_EPAkaput.png
Foto: Život +
Oglas

Trend koji nam nameće predimenzionirane modele nije zaobišao ni kapute, tako da su ove zime oni "za broj veći" poželjni u svakom garderoberu.

Pročitajte još: Kako IZDUŽITI FIGURU? Nosite ove pantalone, boje i frizuru

Krzno Foto: Život +

Spuštenih ramena, mogu imati ravne ili uže rukave koji dosežu do pola nadlanice, ali i zvonasto široke, duge samo do zgloba ruke. Reveri su mahom visoko podignuti, uži ili prenaglašeni, kada se nadovezuju na kragnu.

Reveri su uski i podignuti, a kaput bez kaiša.

Ovakvi kaputi uglavnom su bez kaiša, nose se ležerno, raskopčani, a ako imaju pojas, onda je neobavezno stegnut. Džepovi se mogu naći tek na ponekom modelu - veći, našiveni...

Pročitajte još: Nosite najtopliji DžEMPER ove sezone: Nekada je bio jako popularan, a sada je ponovo tu

Kopčanje, ukoliko ga ima, je neobično ili se kaput zatvara samo jednim, visoko podignutim dugmetom, dok su prednji delovi materijala prebačeni jedan preko drugog, ili je kopčanje dvoredo, čime se naglašava struk.

Samo jedno dugme ili poput đubretarca.
Foto: Život +

Izuzetak je kaput čije je kopčanje nalik onom kod đubretarca, ali se završava na dnu torzoa, nakon čega model slobodno pada, otvoren, uz nekoliko mekih kaiševa kojima se može zatvoriti.

Krzno je uvek moderno, a rukavi su poput mufa.

Drugu krajnost predstavljaju potpuno ženstveni kaputi, ukrojeni, dugi do kolena ili pola cevanice, u kojima ćete izgledati kao holivudska zvezda, upravo izašla iz kadra nekog film noar ostvarenja. Obogaćeni su krznom, na okovratnicima ili rukavima, kada su u obliku većeg, dvodelnog mufa.

Pročitajte još: Bacite USKE pantalone, veliki kreatori kažu MORATE kupiti ovaj deo garderobe

Boja koja dominira kaputima je bela, a slede je zagasiti tonovi poput tamnozelene, oker i boje senfa, dok su izuzeci mogući u jarko crvenoj ili nekoj od pastelnih nijansi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas