· · Komentari: 0
OTVORENO

Njen odgovor se čekao: Nakon što su Megan Markl i princ Hari izneli optužbe na račun kraljevske porodice, oglasila se kraljica Elizabeta (FOTO)

Intervju koji je uzdrmao javnost

1615315200_kraljica.jpg
Foto: depositphotos

Princ Hari i Megan Markl u ekskluzivnom intervjuu, koji su dali u emisji kod Ope Vinfri, izneli su niz optužbi na račun kraljevske porodice.

Pročitajte još: "On je običan balavac": Otac Megan Markl uvredio princa Harija i otkrio kako je izgledao njihov poslednji razgovor

Kraljica Elizabeta, odlučila je da se javnim saopštenjem oglasi, nakon intervjua koji je uzburkao javnosti i time iznese svoje mišljenje o čitavom događaju koji je obeležio ovu nedelju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABC News (@abcnews)

- Cela porodica je jako tužna zbog saznanja kako je nekoliko prošlih godina bilo izazovno za Harija i Megan. Problemi koji se spominju, posebno onaj koji se tiče rase, su zabrinjavajući. Porodica je to shvatila jako ozbiljno i rešiće ih privatno. Hari, Megan i Arči će uvek biti voljeni članovi porodice - stoji u saopštenju koje je objavila Bakingemska palata u ime kraljice Elizabete. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.