Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

"Njena smrt mogla je da se spreči" ... Bivši muž pokojne glumice Naje Rivere pokrenuo tužbu zbog tragičnog događaja

Glumica se udavila u julu

1605885281_naja-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /Entertainment Tonigh
Oglas

Naja Rivere, pronađena je mrtva u julu nakon što se udavila pokušavajući da spase sina iz vode.

Pročitajte još: Glumac velikog srca: Niko nije verovao da je Džordž Kluni ovako veliki čovek

Bivši suprug poznate glumice, odlučio je da podnese tužbu, tvrdeći da je smrt mogla da se spreči. U tužbi se navodi, da je glumicu nisu upozorili na opasne uslove u jezeru Pir, gde je iznajmila čamac, kako bi sa svojim sinom uživala u letnjem danu. Iznajmljivanje je trajalo svega nekoliko minuta, a Naju niko nije upozorio da je na tom mestu moguć veoma jak vetar i struja.

Glumici je ponuđen prsluk za spasavanje, ali kada ga je odbila, jedan od zaposlenih joj je ipak stavio u čamac, ipak, u tužbi se navodi da to nije dovoljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera)

-Nisu je upozorili da mora da nosi prsluk za spašavanje, već su ga samo ubacili u čamac. Inspekcija je pokazala da čamac nije bio dovoljno opremljen za slučaj nesreće, a postoji zakonska odredba da to moraju da osiguraju. U čamcu nije bilo sigurnosnih merdevina, užeta, sidra, radija ni bilo kakvih drugih sigurnosnih mehanizama koji bi sprečili da osoba tokom plivanja bude odvojena od čamca - napominje se u tužbi.

Pročitajte još: Još jedna velika tragedija slavnog repera: Sin Bobija Brauna pronađen mrtav (FOTO)

Podsetimo, Najino telo pronađeno je u jezeru nakon pet dana. Kako je tada petogodišnji dečak ispričao, zajedno sa mamom je otišao da pliva. Njega je uspela da vrati na brod, ali on kada se okrenuo video je mamu kako nestaje u vodi.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas