Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČAR

NORA je HIT na Instagramu, jer odsvira "Gladnu sonatu" kada TRAŽI hranu! (VIDEO)

Većina mačaka kada ogladni trči do frižidera ili se nervozno okreću oko praznog tanjirića. Ova maca ima stila.

1597402679_cats.PNG
Foto: Instagram/ screenshot Cats_cuddy
Oglas

Već smo zaključili da je mačke moguće naučiti sve, pa i da govore! Nije to bogat rečnik, najviše što mogu da nauče je da kažu "mama".

Pročitajte još: Ovo je LARI, prvi MAČAK Velike Britanije, koji ČUVA PREMIJERA

Međutim, mačke imaju brojne talente. Ova mačka iz San Dijega je uspela da nauči da svira klavir. Jedini je problem što se odlučuje da se bavi ovom umetnošću samo kada je - gladna.

Za razliku od ove mace Nora je napravila muzičku karijeru i živi život holivudske zvezde.

Nora ima agenta, koncert je napisan za nju!

Nora je iz Los Anđelesa, ima pet godina i postala je zvezda kada je litvanski kompozitor Mindaugas Piecantis napisao kompoziciju za nju. Nora je nastupala kao solista sa orkestrom 5. juna koji je gledalo milion ljudi.

Pročitajte još: MAČKE iz TRI razloga menjaju BOJU SVOG NOSIĆA, a da li treba to da vas ZABRINE?

Nora ima agenta, svoj veb sajt i blog, kalendare, čestitke, majice sa njenim likom. Vlasnica Betsi Aleksander kaže da je petogodišnja Nora rođena kao zvezda, jer sa zadovoljstvom pozira!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas