· · Komentari: 0
ŠOK

Nova drama Tanje Savić: Suprug je uznemirava i preti joj

Pevačica preživljava pravu agoniju

1617798021_tanja.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Nakon što je godinu dana vodila bitku za sinove, presuda je izrečena u korist Tanje Savić, međutim pevačica i dalje nema mira kada je u pitanju odnos sa suprugom Dušanom, koji je naslednike prošle godine odveo u Australiju.

Pročitajte još: Lidija Vukićević novom fotografijom ZAPALILA Instagram: Pogledajte struk ove žene! (FOTO)

Pevačica se sada sprema za put u Australiju, gde će se, nakon dužeg perioda, videti sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, a potom se zajedno sa njima vratiti za Smederevo, gde će živeti. Do tada, Tanja vreme provodi sa porodicom, a najviše sa bratom koji joj pomaže, između ostalog, i u opremanju kuće u Smederevu. Tanjina komšinica progovorila je o situaciji u kojoj se pevačica trenutno nalazi.

- Tanja nije sama, svi znaju da ima sestru Bilju koja je vaspitačica i s kojom se maltene svakodnevno slika za Instagram, ali ona ima i rođenog brata Tomicu. Od kada se preselila u Radinac mnogo je bliža sa familijom, s kojom joj je Dušan godinama branio da ima kontakt - počela je priču komšinica i dodaje da Dušan, kako tvrdi, uznemirava Tanju:

Pročitajte još: Evo kako izgleda PRELEPO IMANJE i LUKSUZNA VIKENDICA gde se baškare Sloboda i Vojin (VIDEO/FOTO)

- U poslednje vreme sve češće provodi vreme i sa bratom Nemanjom, on joj kao i ostatak familije pomaže da opreme stan i završi sve one muške poslove, poput bušenja zidova, sklapanja nameštaja i nošenja gabaritnih stvari, a ima ih dosta. On je taj koji je čuva, pazi na nju i njena je desna ruka. Dušan je svakodnevno uznemirava, preti joj da neće videti sinove, i Tanja je svesna da je on spreman na sve. Uzda se u zakon i pravdu, a sud je 12. marta doneo odluku da deca treba da se vrate u Srbiju - ispričala je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.