Oglas
· · Komentari: 0
Povratak

NOVI POHOD NA RUSIJU

U odabranim auto salonima u velikim gradovima već počela prodaja.Krenula i proizvodnja u fabrici PSA grupacije u Kalugi.

Manufacturing-Zafira-Life-Kaluga-510151.jpg
Oglas

Opel se vratio u Rusiju! Prvi modeli nemačkog proizvođača automobila iz Riselshajma su stigli u prodajne salone odabranih dilera u najvećim ruskim gradovima. Kupci u najvećoj zemlji na svetu već mogu da naruče bestseler SUV - "opel grandland X" i nanadmašno praktičnu, "zafiru lajf".

"PSA grupa" počela je regularnu proizvodnju modela "zafira lajf" u svojoj fabrici u Kalugi, oko 200 kilometara jugozapadno od Moskve. Transporter "opel vivaro" za lokalno tržište će takođe sići sa proizvodnih traka u Kalugi početkom 2020.

 

- Značajan rast našeg profitabilnog izvoza je jedan od ključnih stubova našeg "PACE!" kompanijskog plana.Povratkom u Rusiju, pravimo dodatan napredak na ovom području - rekao je izvršni direktor Opela Mihael Lohšeler - Postepeno ćemo povećavati naše prisustvo u zemlji tokom narednih godina. Ovo znači da ćemo ponuditi širu gamu proizvoda. U narednim godinama, biće najmanje po jedno veliko predstavljanje "Opela" godišnje. Kao i na svakom tržištu, naš glavni prioritet je da rastemo profitabilno, a da zadovoljstvo kupaca bude na visokom nivou.

Posle godina koje su zbog ekonomske krize iz 2008. bile period u kojem se poznati nemački brend nije nalazio na sve zahtevnijem ruskom tržištu, sa da su se sve "kockice složile" pa je povratak ovog auto-giganta bio i očekivan.

 

- "Opel" se vraća u Rusiju i ovo je fantastičan povratak. Benefit je da smo u mogućnosti da koristimo fabriku u Kalugi i da proizvodimo lokalno od samog starta. Srećni smo što možemo da ponudimo ruskim klijentima kompetitivan proizvod visokog kvaliteta koji je zasnovan na nemačkom inženjeringu - rekao je Pol Vilkoks , izvršni direktor za region Evroazije.

Nemački brend ima dugu tradiciju i odličnu reputaciju u Rusiji. Sa svojim povratkom na rusko tržište, Opel će ojačati prisustvo PSA Grupe u regionu Evroazije. Rusija je veliko, strateški bitno i atraktivno tržište sa mnogo potencijala.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas