Oglas
· · Komentari: 1
Osveženje

Novi "seat leon" je inspirisan Barselonom

Četvrta generacija španskog automobila je spoj inovativnog dizajna i moderne tehnologije

1601573959_IPP-All-new-SEAT-Leon_75_HQ.jpg
Foto:Seat
Oglas

U pravoj poplavi automobila "već viđenih", čiji su dizajneri zastali, zaglavili se u međuprostoru odlazećih modela sa klasičnim pogonom i električnih, futurističkih modela, nemajući pravo rešenje na tržištu se pojavio i automobil, gle čuda, koji nije SUV, ni krosover, a koji je originalan, zanimljiv.

Pravo osveženje predstavlja novi "seat leon" za kojeg dizajneri tvrde da su inspiraciju našli u svetlostima Barselone.

Foto:Seat

Rezultat koji je pred nama, model četvrte generacije dolazi nam u dve verzije, kao hečbek i kao sportsturer (što bi mi rekli karavan) i ima značajno izražene linije koje uz sportski karakter donose više emocija. Prednja svetla u takozvanoj "ful led" tehnologiji i zadnja "koust tu koust" svetla savršeno upotpunjuju izgled novog "leona". Istaknute linije inovativnog dizajna su doprinele su smanjenju otpora vazduha od čak 8,0 odsto u odnosu na prethodni model.

Pročitajte još: Vrhunski SUV na skeneru "Magazina Novosti" pokazao zašto je veliki hit (FOTO)

Povećane dimenzije modela sa petoro vrata i karavana (86 mm i 93 mm) omogućavaju veći prostor na zadnjim sedištima i nude još veći kapacitet prtljažnika .

Foto:Seat

Novi multimedijalni uređaj sa ekranom od 10 inča kojim može da se upravlja glasom i pokretima lako se povezuje sa pametnim telefonima i može da se koristi za kontrolu svih funkcija komfora u automobilu. "Seat konekt" aplikacija omogućava napredno povezivanje, praćenje i rukovanje u kombinaciji sa pametnim telefonom uz korišćenje i glasovnih komandi.

Pročitajte još:Sećate li se "autobjankija", omiljenog automobila devojaka? (FOTO)

U standardu je i "ful link" funkcija za praćenje svih informacija o vozilu. "Ful led" spoljna i unutrašnja svetla su u standardu. Prilagodljivi ekran virtualnog kokpita može da prikazuje navigacionu mapu, sisteme asistencija, omiljenu muziku, sve ono što čini vožnju udobnijom, zanimljivijom i lakšom. Benzinski motori su snage od 90 KS do 150 KS, a dizeli od 115 KS do 150 KS. U ponudi je i hibridna verzija sa 150 KS.

Novi "seat leon" se proizvodi u fabrici u Martorelu, pored Barselone. 

                                                 PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas