· · Komentari: 0
INSTALACIJA

Novi talas korona virusa provedite uz DVE BESPLATNE IGRICE! Skinite ih već danas (VIDEO)

Boravak u kući i fizičke distance sa drugima u toku pandemije korona virusa mnogo brže prolaze uz dobre igrice

1602885404_igrice.png
Foto: YouTubeScreenshot/frictionalgames

Vikend je već počeo, ali imate još dovoljno vremena da pogledate trejlere za dve popularne igrice, čija instalacija je potpuno besplatna, bar još neko vreme. Ono što je najbitnije, besplatno instaliranje cele igrice traje još samo nekoliko dana.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Ovo su dve igrice koje možete preuzeti i zadržati zauvek. 

Pročitajte još: Da li bolujete od NOMOFOBIJE, a da niste ni svesni da IMATE OVU DIJAGNOZU?

Prvi naslov je atmosferični horor o bogatom industrijalcu i njegovim vizijama na prekretnici dvadesetog veka. Amnesia: A Machine for Pigs je besplatna igrica koju sa Epic Games Store možete skinuti i instalirati još samo do 22. oktobra.

Druga preporuka je moderna strategija u pravom vremenu Kingdom: New Lands. U ovoj igrici možete postati vlastelin, koji mora unajmiti seljake, izgraditi imanje i preživeti napade čudovišta koja dolaze svake večeri. Igra je besplatna do 22. oktobra tekuće godine i moguće ju je preuzeti na Epic Games Store.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.