Oglas
· · Komentari: 0
BAŠ ZA LETO

NOVI TREND KOJI TRENSETERKE OBOŽAVAJU: Marama se sada nosi kao top i izgleda fantastično! (VIDEO)

Uz pantalone, bermude i lepršave suknje, marama kao topić jedan je od omiljenih letnjih trendova.

1597305853_Capture2.JPG
Foto: Printskrin / Jou Tube / Cerys
Oglas

Ako neki modni dodatak ima bezbroj lica i može se nositi na mnogo načina, onda je to marama.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Večni klasik u ormaru koji nikad ne izlazi iz mode - u zimskim i jesenjim danima rezervirana je za nošenje oko vrata (i tu se možete poigrati sa načinima njenog vezanja), dok se sa prvim toplijim danima seli u kosu umesto ukosnice, oko ruke kao trendi dodatak, na pantalone umesto remena... Čini nam se da marama funkcioniše gde god je zamislili, a trendseterke su se ovog leta prisetile još jednog trenda koji je obeležio početak 2000. - marama kao topić!

Pročitajte još: Jedini komad garderobe koji NIKAD NEĆE IZAĆI IZ MODE, a svi ga imamo u ormaru (FOTO)

Moramo priznati da izgleda stvarno odlično i jako praktično, pogotovo za plažu i visoke letne temperature. Možete je kombinovati sa kratkim pantalonama, bermudama, mini-suknjama, lepršavom suknjom, a sve što trebate jeste da savladate savršen način slaganja i vezanja marame.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas