Oglas
· · Komentari: 1
AFERA SILOVANJE

Novo ŠOKANTNO svedočenje Merime Isaković: Evo kakvu "OSVETU" sprema Branislavu Lečiću

Nakon što je Merima Isakovićdo detalja je opisala šta se dogodilo kobne noći u Lečićevom stanu, ponovo se oglasila.

1622118404_78011_lecic_f.jpg
Foto P. Mitić
Oglas

Legendarna jugoslovenska glumica Merima Isaković rekla je da su joj se nakon njenog svedočenja u prošlom intervjuu javile devojke koje su joj ispričale kako im je srpski glumac, Branislav Lečić, navodno prilazio na nedostojne načine.

Novo svedočenje Merime Isaković - stojim iza svake reči

"Stojim iza svake reči na onih 18 stranica koje su objavljene u Nedeljniku 8. aprila 2021. godine", ispričala je legendarna glumica Merima Isaković u novom intervjuu za Nedeljnik.

"Sve što sam ispričala bilo je u nadi da će se time zaustaviti medijska hajka i psihološko zlostavljanje nad jednom mladom ženom, Danijelom Štajnfeld, koja je uspela da se uzdigne iz pepela i prozove nasilnika na odgovornost. A i celo društvo jer tragična trauma koja se desila Danijeli Štajnfeld nije priča o izolovanom činu – jednoj žrtvi jednog nasilja, niti o jednom nasilniku", rekla je Merima Isaković.

Govoreći o devojkama koje joj se javljaju, a kojima je, kako one tvrde, Lečić prilazio na nedostojne načine, Merima Isaković ispričala je da su sve one u to vreme bile studentkinje i da su imale između 20 i 24 godine.

Pročitajte i: Novi SKANDAL! I slavna glumica optužuje Lečića za SILOVANJE: Siktao je "znaš li ti ko sam ja, treba da ti je čast što te želim"

Merimin dogovor sa devojkama

Merima kaže da su te mlade žene uspele da dođu do nje i da joj se povere kao nekom ko im je, kako kaže, blizak i kome mogu da veruju. 

Foto: Privatna arhiva

"Dogovorile smo se da, uz saglasnost svake devojke ponaosob, snimimo svaku ispovest i napravimo kopije u kojima je njihov glas, glas svedoka, "maskiran" da ne može da se prepozna. Ja sam svakom svedoku, svakoj toj devojci, poslala i orginalni i maskirani snimak da ga imaju", kaže Merima. 

"Te devojke se međusobno ne poznaju, ali njihove priče imaju mnogo sličnosti u opisu njegovog nasilnog i manipulativnog ponašanja. Voljne su da svedoče pred Tužilaštvom, ali samo pod uslovom da njihov identitet ostane u tajnosti. Naglasile su da ga se boje, ali i da su zaprepašćene toksičnim napisima u tabloidima, pa i šire. Pitale su me da li mogu da nekako meni kažu sve što su doživele od Lečića, ali da sačuvam njihov identitet", rekla je Merima u intervjuu za Nedeljnik.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas