Oglas
· · Komentari: 0
ZIMOVANJE

Čestitamo! Nagrade za besplatno skijanje na Kopaoniku osvojili su...

"NOVOSTI" i MM SKI-SPORT škola skijanja čitaocima našeg portala daruju celodnevnu nastavu skijanja sa uključenim obrokom 6 dana i 6 individualnih časova snowboarda na Kopaoniku.

1614767890_slike-1.jpg
Foto: Promo
Oglas

Nagrade su osvojili: 

1. Dobitnik nagrade od 6 dana celodnevne škole skijanja sa obrokom za dete do 15. godine je: Maja Mitrović iz Beograda

2. Dobitnik 6  individualnih časova snowboarda za dete ili odraslog je: Slađan Ivanović iz Štrpca

Uslovi za nagradu
Prva dva čitaoca koja se jave u 14h na mail magazin@novosti.rs, osvojiće u školi MM SKI-SPORT na Kopaoniku: 
  • -1 nagrada - 6 dana celodnevne škole skijanja sa obrokom za dete do 15 godina
  • - 1 nagrada - 6 individualnih časova snowboarda za dete ili odraslog
  • Mail treba da sadrži ime, prezime, adresu, broj telefona (neće biti javno objavljen) i za koju nagradu se prijavljuje.
  • Spisak dobitnika će biti objavljen u 16h, a dobitnici će telefonom biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrade.
  • Mogu učestovati samo punoletna lica, sa teritorije Republike Srbije.

Postoje više od 30 godina

MM SKI-SPORT škola skijanja se nalazi na Kopaoniku, a sa radom je počela sada već davne 2012. godine.

Na čelu škole nalazi se Marija Matić, licencirani ISIA instruktor skijanja, bivši reprezentativac skijaške reprezentacije Srbije i osvajač 68 medalja.

Ovim poslom bavi se više od 30 godina, na skijama je od malena i praktično je odrasla na planinama. Svoje znanje i iskustvo je uspela da prenese na više od 1.800 polaznika, većinom dece, od kojih su neki sad i takmičari.

Foto: Promo

Tu smo i da Vam pomognemo da unapredite Vaše tehnike skijanja i snowbordinga, ali i da procenimo  eventualne manjkavosti na kojima možemo zajednički da radimo. Uz maksimalnu bezbednost i sve mere predostrožnosti, polaznici imaju priliku da se zaljube u planinu, sneg i ove zimske sportove i dožive fantastično iskustvo i stvore uspomene za do kraja života. Ali i da nauče šta je disciplina, strpljivost i marljivost.

Uz maksimalnu bezbednost i sve mere predostrožnosti, polaznici imaju priliku da se zaljube u planinu, sneg i ove zimske sportove i dožive fantastično iskustvo i stvore uspomene za do kraja života. Ali i da nauče šta je disciplina, strpljivost i marljivost.

Naša škola je idealna kako za najmlađe polaznike, tako i za odrasle. Za one sa iskustvom, ali i za one koji nikada ranije nisu ni bili na ski stazi.

Za najmlađe skijaše imamo posebno ograđen poligon sa inovativnim rekvizitima i maskotom Medom. Na ovaj način, deca su u prilici da se upoznaju sa skijanjem, nauče osnove i lagano se oslobode straha ukoliko on postoji. Pažnja i adekvatan pristup su zagarantovani, a pored osnova skijanja mališani će naučiti i šta znači drugarstvo.

Uz našu pomoć su mnogobrojne generacije dece naučile da skijaju i danas svoje znanje koriste za uživanje ali i takmičenje na planinama širom sveta.

Foto: Promo

Odrasli polaznici koji žele da nauče da skijaju ili ih zanima snowboarding su takođe dobrodošli kod nas. Nikada nije kasno da uradite nešto po prvi put u životu, a mi ćemo Vam pokazati da nije ni teško.

Za one koji imaju više iskustva u ponudi imamo i napredni program obuke skijanja i snowboarda, u grupnoj ili individualnoj nastavi. Ako Vam plave staze više ne predstavljaju prepreku, ove obuke su odličan izbor za Vas.

U cilju nam je da svaki polaznik naše škole skijanja nakon završetka bude bogatiji za jedno životno iskustvo, ali i da stekne znanje po koje je i došao.

Pored obuke skijanja i snowboarda za decu i odrasle, MM SKI-SPORT je pripremio za Vas i zabavu na stazi posle skijanja. Doživite avanturu ekstremnim spustom niz stazu na sankama SNAKE GLISS.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas