Oglas
· · Komentari: 1
GRČKA

NOŽ U LEĐA SRBIMA! Grci Makedonce puštaju u zemlju, NAMA NI TEST NE POMAŽE!

Definitivno je kraj: Grčka dozvolila dolazak Severnomakedoncima i turistima iz Ruande, ali srpske goste ne želi..

1598627615_athens.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Oni koji su se nadali da će, bar, u septembru uživati na Egeju sada mogu da zaborave na planove i pokušaju da pronađu plan B. Grčka ni na kraju sezone ne želi srpske turiste iako je u našoj zemlji situacija sa korona virusom neuporedivo bolja nego u ovoj zemlji.

Pročitajte još: BAGATELA: Grčke HOTELE prodaju po ceni STANA u BEOGRADU, a u mondenskom Santoriniju cena 400.000 evra!

Kao što smo navikli, grčka vlada je ponovo u petak popodne donela odluku da u septembru neće otvoriti  granicu za srpske turiste.

Kako piše grčki sajt "traveloffpath.com" od utorka će u ovu zemlju moći da uđu i građani Severne Makedonije sa PCR testom, dok će deca do 10 godina ulaziti bez testa. Test je potreban građanima Rumunije i Bugarske i još nekih zemalja EU.

Rekordan broj zaraženih
Odkraja  jula Grčka svakodnevno beleži rekordan broj zaraženih koji je tri puta veći od broja u Srbiji!
Bez testa ulaze građani Ruande, Tunisa, Ruande, Tajlanda...

Grčka bez PCR testa prima i turiste iz većine zemalja EU, među kojima je i Hrvatska, kao i SAD, Australije, Kanade i Velike Britanije, Japana, Južne Koreje i Tajlanda, ali i Gruzije, Ruande, Tunisa, Urugvaja...

Pročitajte još: OHRID kakav NIKADA niste videli! GORI Tviter - ĐUBRE na sve strane, a za sve odgovorni ONI (FOTO)

Da podsetimo, čitavo leto su građani Albanije mogli da ulaze u Grčku beu ikakvih ograničenja, a od skoro im je potreban PCR test.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas