· · Komentari: 0
MODERNA TEHNOLOGIJA

OBOREN REKORD u dnevnom broju ONLAJN SASTANAKA! Milijarde su u pitanju

Rad u kućnim uslovima i nastava u školama putem onlajn platformi za učenje postali su svakodnevnica

1604612112_zoom.png
Foto: Pixabay

Kompanija Microsoft objavila je podatke zasnovane na analizi onlajn trendova, sastanaka i učenja na daljinu i izneo zanimljive podatke da je oboren novi rekorid u dnevnom broj minuta sastanaka u samo jednom danu - 2.7 miliona minuta u jednom danu!

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Kako navodi ova kompanija, to je rast od 200 odsto u odnosu na 900 miliona minuta koliki je bio dnevni rekord u martu tekuće godine. Ovo direktno ukazuje i na povećanu potražnju za tehnološkim mogućnostima za sastanke i onlajn viđanja.

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Potražnju za tehnološkim mogućnostima za sastanke i onlajn viđanja povećana je za 200 odsto u odnosu na mart tekuće godine.

Raste popularnost Microsoft Teams platforme

Čak 183.000 korisnika u 175 zemalja koristi Microsoft Teams for Education platformu, koja omogućuje formiranje virtuelnog razreda. 

Pročitajte još:  NAJBOGATIJI! Da je mario za novac, Tesla bi kada je umro imao TAČNO OVOLIKO NOVCA NA RAČUNU! (VIDEO)

Korisnici platforme Teams uključuju video dva puta češće nego pre epidemije korona virusa, što jasno pokazuje važnost kontakta oči u oči i fizičkih veza za ljude koji uče i rade na daljinu, a ukupan broj video poziva u martu bio je 1.000 odsto.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Ova platforma se najviše koristi u Norveškoj i Holandiji, u čak 60 odsto onlajn sastanaka. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.