· · Komentari: 0
TREND

Obožavaju je zvezde i influenseri: Kombinacija crveno i roze je HIT SEZONE (FOTO)

Kombinacija boja koja je postala glavni modni trend

1613661975_kombinacija.jpg
Foto: depositphotos

Crveno i roze kombinacija se uvek smatrala najgorom mogućom, ali poslednjih godina, sve više poznatih ličnosti upravo ovaj odavir boja smatra najboljim mogućim modnim pogotkom.

Pročitajte još: Zaboravite na velike TORBE, to niko više ne nosi! Sada je moderno PISMO

"Crveno i roze, nose samo koze", važilo je pravilo kada je reč o ovoj kombinaciji boja. Ipak, da se godinama trendovi menjaju i pomeraju granice, govori o tome, da su neke do sada nezamisliva slaganja u odevanju, postali glavni trendovi.

Crveno i roze kombinacija, definitivno poslednjih meseci privlači veliku pažnju, pa imamo prilika da mnoge svetke zvezde, bukvalno obožavaju ovu kombinaciju, a ponosno je i pokazuju u svakodnevnom životu ili događajima, zbog čega je postala pravi hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @glamfendi

 

Pored odevne kombinacije, veoma je popularan i manikir u ovim bojama, pa čak i svetni aranžmani. Tako da drage dame, prema mišljenju modnih stilista, ne postoji više ne slaganje boja, bitno je da lepo ukombinujete dve nijanse koje neće previše odudarti, a neke predloge možete videti na fotografijama koje vam dajemo u prilogu. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.