· · Komentari: 0
TUŽNO

Poznati pevač već dva meseca u komi - Stanje je zabrinjavajuće

Pevač se još uvek nije probudio iz indukovane kome

1601642702_kico-slabinac.jpg
Foto: YouTube printscreen /Croatia Records

Krunoslav Kićo Slabinac, jedan je od najomiljenijih pevača. NJegov hit "Zbog jedne divne crne žene" i danas se peva.

Pročitajte još: Jednoga dana je bio ekstremno bogat, a već sledećeg nije imao ni za hleb: 29 godina od smrti Tome Zdravkovića (FOTO/VIDEO)

Početkom avgusta otišao je na rutinsku operaciju srca u Zagrebu. Ipak, nakon operacije, njegovo zdravstveno stanje je bilo u životnoj opasnosti, pa su lekari odlučili da ga uvedu u indukovanu komu.

Iako su se svi nadali da će se brzo oporaviti, njegova prijateljica Mirjana Antonović, na Fejsbuku je obavestila sve njegove poštovace, da se već dva meseca nalazi u komi i da je stanje zabrinjavajuće:

- Dragi moji prijatelji. Mnogi od vas me pitate da li znam nešto o Kići Klabincu. Kada je pošao na operaciju obećao mi je da će me nazvati onog časa kada otvori oči. Do sada se nije javio, a pošto je već dosta dugo u komi, veoma je zabrinjavajuće - stoji u postu.

Pročitajte još: Viki Miljković iskreno: Nisam neko ko se bahanališe

 Kićp Slabinac rođen je 1944. godine u Osjieku. Sedamdesetih godina bio je veoma popularan na teritoriji Jugoslavije kao pevač zabavne muzike koji je imao velike hitove, da bi kasnije postao popularan i kao pevač slavonske narodne muzike. Učestovao je na mnogim festivalima gde je osvajao brojne nagrade.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.