Oglas
· · Komentari: 0
OBRNUTA NEGA

OBRNUTO PRANJE: Šta se desi kada koristimo regenerator pre šampona?

Odličan postupak za oštećenu kosu.

1605279574_Depositphotos_21563573_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

U poslednjih nekoliko godina sve se više govorio o "obrnutom pranju". Reč je o ideji da se regenerator koristi pre šamponiranja, umesto klasičnog pranja kose na koje smo navikli, koje se regeneratorom završava.

Kako se izvodi?

Na mokru kosu prvo se nanosi regenerator koji deluje 3-4 minuta, a zatim se ispire i kreće šamponiranje. Kosa se zatim ponovno ispire, nežno briše peškirom i suši kao i inače.

Pročitajte još: Imate PERUT: Promenite jednu naviku prilikom pranja kose

Zašto ovaj postupak može biti dobar?

Kad regenerator koristimo na kraju, retko ga na kosi zadržavamo 3-4 minuta, a ovaj postupak prisiljava nas da se više posvetimo nezi kose.

Obrnuto šamponiranje odlično je za devojke sa masnom kosom kojima regenerator dodatno masti kosu.

Ovaj postupak odličan je i za tanku i oštećenu kosu kojoj je potrebna negu, a zbog regeneratora koji se nanosi na kraju često izgleda mlitavo i beživotno.

Pročitajte još: Da li ste pomislili da FRIZURA može da vam UNIŠTI KOSU? Ove četiri baš to rade!

Na šta treba pripaziti?

Pažnju treba usredsrediti na ispiranje kose.

S obzirom na to da se regenerator ne nanosi na kraju, kosa se ne sme grubo trljati peškirom kako se ne bi stvorio elektricitet.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas