Oglas
· · Komentari: 1
PLAVA KRV

Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Mlada Lady Louise Windsor, kraljičina unuka, učestvovaće na takmičenju Royal Windsor Horse Show.

1623566657_LediLuis.jpg
Foto: EPA
Oglas

Ledi Luiz od Vindzora (17) je izuzetno stidljiva, divna ćerka i trudi se da uvek svi budu ponosni na nju. Ovim rečima mladu Luiz opisuju porodični prijatelji i članovi kraljevske porodice.

Pročitajte još: Robert de Niro o promašajima u karijeri: Prevarili su me u filmu KUM!

Princ Filip je obožavao Luiz

Mlada plemkinja će verovatno učestvovati u vožnji kočija, a već je nekoliko puta dobijala medalje za vožnju ponijima. Mnogi su sumnjali da će se priključiti takmičenju jer izuzetno pati zbog smrti dede Filipa, koji je umro 9. aprila.

Lady Louise Windsor je sa dekom imala divan odnos i kada je uzela treće mesto na takmičenju 2019. godine princ Filip je bio veoma ponosan na nju, jer je oduvek podržavao da jaše i vozi kočije. Na dan sahrane princa Filipa Luiz je nosila broš, sa konjskom glavom i bičem, u dedinu čast koji pokazuje njihovu ljubav prema konjima.

Ledi Sofija kaže da Luiz obožava konje

U intervjuu uoči takmičenja Royal Windsor Horse Show njena majka Sofija vojvotkinja od Veseksa reka je da ćerka Luz ima mnogo talenata:

- Ona je prirodna i toliko dobra u vožnji kočija da je to zaista neverovatno - rekla je Sofija.

Pročitajte još: PRINC HARI "ponižen" na izložbi organizovanoj u čast princeze Dajane! Organizatori se pravdaju "administrativnom" greškom (FOTO)

Pre toga je Sofija pričala o Luiz kao o devojci koja je stekla novo pouzdanje, s obzirom da je veoma stidljiva oduvek bila.

- Voli konje i svakodnevno im posveti vreme - rekla je Sofija.

Pročitajte još: Megan Markl je primer šta se desi kada petljate sa Amerikancima: Noel Galager napao princa Harija

Sofija je supruga Edvarda, mlađeg sina kraljice Elizabete i princa Filipa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas