· · Komentari: 0
ZVEZDE

Očekujemo BENIFER: Bila je to ljubav decenije, a Ben Aflek se najviše obradovao raskidu veridbe Džej Lo

Posle 17 godina od raskida Ben Aflek i dalje razmišlja o Dženifer Lopez i nije krio zadovoljstvo što je raskinula veridbu.

1619074143_ben.PNG
Foto: Instagram/ screenshot benaffleck

Dženifer Lopet (51) je potvrdila da je prekinula vezu i raskinula veridbu sa američkom sportskom zvezdom Aleksom Rodrigezom. Najnoviji izveštaj iz Hollivuda je da se Ben Aflek najviše obradovao ovoj vesti!

Pročitajte još: CRVENI RUŽ I ISTAKNUTE TREPAVICE za proleće? Megan Foks bira klasik koji ne prolazi (FOTO)

Ben Aflek (48) i latino zvezda su se verili 2002. godine i dve godine kasnije su raskinuli. Za to su mnogi okrivljavali Leonarda di Kaprija, najboljeg Benovog prijatelja, a on je neprestano bio protiv nje.

Oboje su našli druge partnere, venčali se, dobili decu, razveli se...

Dženifer se posle toga udala za superstara Marka Entonija i postala majka blizanaca. Ben se oženio glumicom Dženifer Garner sa kojom je dobio tri ćerke.

Pročitajte još: Ana Ivanović u popularnom letnjem modelu HALJINE: Pljušte komentari, teniserka LEPŠA NEGO IKAD (FOTO)

Oba para su se razvela i onda je Dženifer krenula u potragu za ljubavlju svog života, a našla je Aleksa Rodrigeza (45). Prošle godine su zakazali venčanje, ali je otkazano zbog korone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer i Aleks su prošle nedelje objavili da su se rastali i da će ostati dobri prijatelji. Dakle, Ben i Dženifer su ponovo slobodni.

Naime, i Ben je u januaru raskinuo sa devojkom Ana de Armas sa kojom se kratko zabavljao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

Ben Aflek je nedavno novinarima spominjao Džej Lo i nazvao je "veoma talentovanom", "uspešnom" i našalio se da ona sigurno ima "fontanu mladosti" čim izgleda tako dobro.

Pročitajte još: Ćerka Toma Kruza napunila 15, a rođendan proslavila bez oca i na neočekivan način (FOTO)

U Americi sada svi očekuju ponovno ujedinjenje Benifer i raduju se tome.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.