Oglas
· · Komentari: 0
čišćenje

OČISTILA je kupatilo i UMRLA 4 DANA KASNIJE: Pomešala je DVA SASTOJKA koja NIJE SMELA

Lija Sijmor (34) 19. jula bila je u svojoj kući u Feltamu u zapadnom Londonu i čistila kupatilo. Ispostaviće se da je to bilo kobno po nju.

1597663248_cleaning-268107_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Naime, ona je udahnula veliku količinu otrovnih isparenja koja su joj prouzrokovala astmatični napad. Nakon četiri dana borbe u bolnici, njena pluća ipak nisu uspela da se oporave.

Pročitajte još: Imamo IDEALNO mesto za letovanje, SVE UKLJUČENO, a uz jedan USLOV - dobijate POPUST (FOTO)

Silija, kako su je prijatelji zvali bila je tog dana u svojoj kući sa Piterom Seferijem koji je vlasnik autoperionice u kojoj je bila zaposlena. On je objasnio kako se tragedija odigrala.

Foto: Pixabay

- Nazvao sam je i rekao da sam u blizini njene kuće i da stižem za nekoliko minuta. Rekla je da ide da izriba kupatilo, a da će vrata ostaviti otključana. Čim sam ušao osetio sam jak miris. Sišla je dole i nekoliko minuta smo normalno razgovarali, kada je počela da se guši, rekla mi je da pozovem hitnu pomoć. Ubrzo se onesvestila, a ja sam pokušavao da joj pružim prvu pomoć - navodi on.

Pročitajte još: Umesto na zube PASTU namažite na ŽULJ i rešite se MUKA!

Hitno je smeštena u bolnicu, gde su lekari morali da je stave u indukovanu komu, ali četiri dana kasnije izgubila je bitku.

NJena majka, Džuli Felon rekla je kako su joj vatrogasci objasnili da mešanje izbeljivača i sredstva za čišćenje toaleta stvara opasan gas koji je izazvao astmatični napad, pa apeluje na druge ljude da ne pokušavaju tako nešto.

Pročitajte još: Budite sigurni da je HRANA U FRIŽIDERU ISPRAVNA: STRUČNJACI kažu da pratitie ove SAVETE i ne kockate se sa ZDRAVLJEM

Ubrzo nakon tragedije, Piter je promenio ime firme u "Silijina autoperionica" u znak sećanja na nesrećnu devojku i prijateljstvo koje su izgradili tokom pet godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas