Oglas
· · Komentari: 0
uređenje

Očistite NERED U KUĆI prema FENG ŠUIJU: Pustite pozitivnu energiju

Da li i vi nekada izbegavate da očistite nered?

1618065603_Depositphotos_76815477_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Odlažemo čišćenje jer znamo koliko nekad može da bude naprono u svakodnevnog žurbi.

U fenš šui, kineskoj disciplini, postoji način čišćenja nereda kojim sva negativna nergija treba da nestane. Kako treba da izgleda čišćenje?

Pročitajte još:U 2021. godini za uređenje enterijera postale su bitne ove 3 stvari

Nered u spavaćoj sobi

Sklonite sve predmete koji stvaraju vizuelni nered i kojima nije mesto u spavaćoj sobi. To podrazumeva televizor, opremu za vežbanje, kancelarijske predmete. Očistite nered ispod kreveta, takođe vodite računa da su ormari čisti i uredni. Sve što ne nosite duže od dve godine trebalo bi da sklonite.

Nered u kuhinji

Prema feng šuiju stanje naše kuhinje je stanje našeg zdravlja, posebno stanje vaše jetre. Šporet i posuđe održavajte čistim, a frižider urednim.

Pročitajte još: Promenite KARAKTER svog doma: Potrebna vam je traka, malo farbe i - BELA VRATA (VIDEO)

Nered u ulazu u stan

Ulaz u kuću ili stan prema drevnoj kineskoj disciplini je mesto gde se naša kuća napaja energijom. Sklonite sve predmete koji vam na ovom mestu nisu potrebni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas