Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTICA

Od igračice u cirkusu do top modela: Devojka Dominika Tima ubija izgledom (FOTO)

Prelepa Lili postala je poznata javnosti ulaskom u emotivnu vezu sa slavnim teniserom Dominikom Timom.

1613121927_pjimage.jpg
Foto: Printskrin / Instagram / lillypaul / domithiem
Oglas

Lili Pol-Ronkalji je najmlađa ćerka direktora austrijskog cirkusa, Berndharda Pola, ali i devojka austrijskog tenisera Dominika Tima i prava lepotica.

Pročitajte još: Dženifer Lopez promenila izgled: Popularna zvezda napravila veliku promenu?

Ova 23-godišnjakinja pleni posebnom lepotom, a izvajana figura rezultat je bavljenja umetničkim plesom u cirkusu. Od svoje šeste godine trenira sa umetnicima cirkusa "Ronkalji" i sada je postala prava zvezda.

NJen veliki talenat leži u izvanrednoj okretnosti.

Od 2014. godine Lili se pojavila u brojnim produkcijama, na cirkuskoj turneji i u estradnom programu sa sopstvenim performansima u izvijanju.

Školsko obrazovanje završila je uz pomoć privatnog učitelja koji ju je pratio na putovanjima.

Veza sa slavnim teniserom Dominikom Timom dodatno je uzdigla mladu umetnicu. Pored umetničkog izraza koji prenosi, Lili ima izuzetno istančan uskus i za modu.

Pročitajte još: KAO SA NASLOVNICE: Damski stil glumice Jelene Gavrilović (FOTO)

Dominik Tim jedan je od najboljih svetskih tenisera, a kada mu pogledate devojku shvatite zbog čega uvek ima motiv više tokom mečeva.

Pročitajte još: Ešton Kučer proslavio rođendan, a Mila Kunis se sakrila u orman! (VIDEO)

Lili je dosta talentovana i za poziranje i modu, pa bi bez sumnje mogla da se oproba i u modnim vodama.

A ovaj par važi za jedan od skladnijih i simpatičnijih parova na javnoj sceni.

Pročitajte još: Ana Nikolić zadala domaći zadatak: Pevačica u izazovnoj kombinaciji ZAPALILA društvene mreže (FOTO/VIDEO)

Pročitajte još: GLAMUR I LEPOTA: Pet najboljih odevnih kombinacija Sanje Kužet (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dominic Thiem (@domithiem)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas