Oglas
· · Komentari: 0
KUĆNI TRIKOVI

Odeća se SKUPILA NAKON PRANJA? Evo kako da rešite problem uz JEDAN TRIK, ali budite OPREZNI!

Pranje osetljivih materijala na visokim temperaturama u mašini za pranje veša može biti veliki problem, posebno kada iz mašine izvučemo dva puta manju bluzu

1599895520_pranje-vesa.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Da bi uništili omiljene pantalone, majicu ili haljinu nekada je dovoljno da samo ne podesite prvu temperaturu pranja u mašini za pranje veša. Osetljivi materijali skloniji su skupljanju u pranju, ali to se bukvaln može dogoditi na gotovo svim tkaninama.

Pročitajte još: Čim uđete u KANCELARIJU znaćete ko je ŠEF: Evo UPUTSTVA

Na internetu se može pronaći mnoštvo vodiča u kojima se detaljno objašnjava rešenje ovog problema, kako poništiti posledicu skupljanja odeće u pranju. Donosimo vam jedan od najprimenjivanijih metoda, koji će vratiti staru veličinu vašoj odeći.

Pročitajte još: Zove se PRKOS zato što PRKOSI svemu i prkosno CVETA od maja do MRAZA!

Ne bacajte odeću kada se skupi u mašini. Rešenje postoji!

Sve što vam treba je šampon za bebe (ili regenerator za kosu) i topla voda. Odeća bi nakon tretmana trebala izgledati kao pre pranja i skupljanja, ali morate imati na umu da se to ne odnosi za baš svaki komad. Naime, mnogo zavisi od materijala i načina na koji se odeća skupila. 

Pročitajte još: DNEVNO ima i po 30 CVETOVA i niko ne zna zašto ga zovu KINESKA RUŽA?

Pratite sledeće korake:

  1. U lavor sipajte toplu vodu, nikako vrelu i malo šampona za bebe.
  2. Stavite odeću u lavor da se dobro natopi.
  3. Nežno iscedite i položite na veliki peškir.
  4. Zarolajte peškir da se sa odeće upije višak vode pa odrolajte.
  5. Pažljivo vucite krajeve odeće dok se ona ne vrati u prvobitnu veličinu.
  6. Ako je potrebno, ponovite postupak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas